Kadrosuna Salih Özcan Nübel ve Leandro Trossard gibi Avrupa futbol camiasında tanına oyuncularla yükseltmeyi başaran Beşiktaş, gözünü Mohamed Salah transferine çevirdi. Salah eklemesiyle birlikte transfer bombasını patlatmayı hedefleyen siyah beyazlılar, yıldız futbolcuyla el sıkışırken menajerinin komisyon talebi transfer önünde engel oluşturmuştu.
SALAH'IN MENAJERİ ORANI DÜŞÜRÜYOR
Serdal Adalı’nın, Salah'ın menajeri Ramy Abbas'ın talebine karşın görüşmeleri sakin ve stratejik bir şekilde sürdürürken amacına da ulaşmak üzere olduğu öğrenildi.
Sözcü'ye göre Abbas, talep ettiği yüzde 35'lik komisyonda giderek aşağıya düşmeye başladı ve bu sırada tarafların imzalayacağı sözleşmeler de hazır hale geldi.
RESMİ AÇIKLAMA YAKIN
Ramy Abbas ile son detayların da netleşmesinin ardından Beşiktaş, Mohamed Salah transferini resmen duyurması bekleniyor. Siyah beyazlıların bu eklemeyle birlikte adını Avrupa futbol arenasında çok konuşulan bir unsur haline getirmesi bekleniyor.
Mohamed Salah eklemesiyle birlikte siyah beyazlılar, önümüzdeki sezon Fenerbahçe ve Galatasaray ile birlikte şampiyonluk mücadelesi vermeye hazırlanıyor.
MOHAMED SALAH BEŞİKTAŞ İÇİN BEKLEMEYE GEÇTİ
Beşiktaş’ın bir süredir kadrosuna katmak için uzun uğraşlar sarf ettiği Mısırlı yıldız Mohamed Salah siyah beyazlı takım için beklemeye geçti. Menajeri Ramy Abbas ile birebir iletişime geçen ve transferin tamamlanmasını talep eden Mohamed Salah’ın siyah beyazlıların başarıyla noktalaması beklenen bu transferinde önemli rol oynadı.
YILDIZ EKLEMELER BEKLENİYOR
Beşiktaş yönetiminin ise Mohamed Salah eklemesiyle birlikte durmaya niyetinin olmadığı aktarılıyor. Siyah beyazlılar geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi ligin ilk döneminde havlu atmak istemiyor. Bu noktada çalışmalarını sürdüren Başkan Serdal Adalı ve futbol sorumlusu Önder Özen yaptıkları eklemelerle işlerini şansa bırakmak istemiyor.
Bu noktada Mohamed Salah eklemesiyle birlikte Avrupa futbol arenasında ses getirmesi beklenen Beşiktaş’ın bu transferle birlikte yeni çalışmalarının önünü açması bekleniyor.
Kulüpteki tek odak noktasının Mohamed Salah transferinin bitirilmesi olduğu bilinirken Salah transferinin tamamlanmasının ardından yeni hedefler uğruna çalışmaların başlayacağı öğrenildi.
Siyah beyazlı kulübün Salah’ın ardından yeni golcüsü için çalışmalara başlayacağı ve Serdal Adalı ve Önder Özen’in hedefinin yine dünya yıldızı bir isim olacağı ifade ediliyor.
Beşiktaş taraftarları ise ilk olarak gelecek resmi Mohamed Salah açıklamasının ardından transfer haberlerini beklemeye geçecek.




