CHP Kayseri İl Başkanı Ufuk Ozan Gözbaşı, Ankara’da düzenlenen toplantıya katılarak sosyal medya hesabından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Gözbaşı, CHP’nin geleceği, demokrasi mücadelesi ve Genel Başkan Özgür Özel’e destek mesajları verdi.

Kayseri CHP İl Başkanı Ankara’daki Toplantıya Katıldı

CHP Kayseri İl Başkanı Ufuk Ozan Gözbaşı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Ankara’da gerçekleştirdiği toplantıya katıldı. Toplantının ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Gözbaşı, hem partiye hem de Türkiye’nin geleceğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

“Bu Sıradan Bir Grup Toplantısı Değil”

Paylaşımında toplantının önemine dikkat çeken Gözbaşı, bunun sıradan bir grup toplantısı olmadığını ifade etti. Gözbaşı açıklamasında, “Bu sıradan bir grup toplantısı değil, tarihin doğru tarafında durarak, partimize ve ülkemizin geleceğine kurulan kumpaslara karşı başlattığımız tarihi bir direniş ve iktidar yürüyüşüdür” ifadelerine yer verdi.

Chp Kayseri İl Başkanı Gözbaşı (3)

“Sadece Biraz Daha Ustalaştık”

Açıklamasında mücadele vurgusu yapan Gözbaşı, “Bizi soracak olursanız bildiğiniz gibiyiz, sadece biraz daha ustalaştık taşı kırmakta, dostu düşmanı birbirinden ayırmakta” sözleriyle süreç içerisindeki kararlılıklarını dile getirdi.

“Cumhuriyet Halk Partisi’ni Savunmak Demokrasiyi Savunmaktır”

Gözbaşı, paylaşımında CHP’nin Türkiye’nin geleceği açısından önemli bir konumda olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

Kazım Yücel’den Kayseri’de doğalgaz tepkisi: Şehrin göbeğinde hâlâ tezek yakılıyor!
Kazım Yücel’den Kayseri’de doğalgaz tepkisi: Şehrin göbeğinde hâlâ tezek yakılıyor!
İçeriği Görüntüle

“Unutulmasın ki; bugün Cumhuriyet Halk Partisi'ni savunmak, Türkiye'nin gelecek ümidini ve bizzat demokrasiyi savunmaktır.”

Chp Kayseri İl Başkanı Gözbaşı (2)

“Öfkemizi Tükenmez Bir Umuda Dönüştürdük”

Demokrasi mücadelesine ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Gözbaşı, otokratlara karşı demokratların mücadelesine vurgu yaptı. Açıklamasında, “Otokratlara karşı demokratların bu büyük mücadelesinde öfkemizi tükenmez bir umuda dönüştürdük, iktidara varana kadar omuz omuza, hiç yorulmadan yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Özgür Özel’e Tam Destek Mesajı

CHP Kayseri İl Başkanı Ufuk Ozan Gözbaşı, paylaşımının son bölümünde CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e destek mesajı verdi. Gözbaşı, “Kumpaslar, oyunlar, karanlık senaryolar vız gelir. Seçilmiş Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'in liderliğinde, onunla her koşulda omuz omuza, bir an bile tereddüt etmeden bu yolu zaferle taçlandıracağız” ifadelerine yer verdi.

Gözbaşı’nın Ankara’daki toplantının ardından yaptığı paylaşım, CHP teşkilatlarının yürüttüğü siyasi çalışmalar ve demokrasi vurgusu açısından dikkat çekti.

CHP Kayseri İl Başkanı Ufuk Ozan Gözbaşı, Özgür Özel’in Ankara’daki toplantısına katılarak yapmış olduğu sosyal medya paylaşımında,

“Bu sıradan bir grup toplantısı değil, tarihin doğru tarafında durarak, partimize ve ülkemizin geleceğine kurulan kumpaslara karşı başlattığımız tarihi bir direniş ve iktidar yürüyüşüdür!

Chp Kayseri İl Başkanı Gözbaşı (4)

Bizi soracak olursanız bildiğiniz gibiyiz, sadece biraz daha ustalaştık taşı kırmakta, dostu düşmanı birbirinden ayırmakta…

Unutulmasın ki; bugün Cumhuriyet Halk Partisi'ni savunmak, Türkiye'nin gelecek ümidini ve bizzat demokrasiyi savunmaktır.

Otokratlara karşı demokratların bu büyük mücadelesinde öfkemizi tükenmez bir umuda dönüştürdük, iktidara varana kadar omuz omuza, hiç yorulmadan yürüyeceğiz!

Kumpaslar, oyunlar, karanlık senaryolar vız gelir. Seçilmiş Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'in liderliğinde, onunla her koşulda omuz omuza, bir an bile tereddüt etmeden bu yolu zaferle taçlandıracağız!” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Döndü Nur Demir