Kayseri’yi Nesine 3. Lig 3. Grup’ta temsil edecek olan Erciyes 38 FK, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Mavi siyahlı Kayseri temsilcisi 3. Lig seviyesi için ses getirecek bir transfer adımına hazırlanıyor. İddialara göre Kayseri temsilcisi Fenerbahçe’de forma giyen Adem Yeşilyurt ile ilk görüşmeleri sürdürüyor.

İSMAİL KARTAL’DAN ONAY BEKLENİYOR

Adem Yeşilyurt’un kiralık transferi için sarı lacivertli kulüple görüşme gerçekleştiren mavi siyahlılar transferi resmiyete dökmek için İsmail Kartal’dan gelecek olan raporu bekliyor.

Galatasaray’da Jamal Musiala sesleri! Alman basını yüzde yüz diyerek duyurdu
Galatasaray’da Jamal Musiala sesleri! Alman basını yüzde yüz diyerek duyurdu
İçeriği Görüntüle

Gazeteci Reşat Can Özbudak’ın özel imzasıyla paylaştığı haberde ise konuya dair, “ÖZEL | Erciyes 38 FK, Adem Yeşilyurt’un transferi konusunda Fenerbahçe ile bir görüşme gerçekleştirdi!

• İsmail Kartal’ın oyuncu ile ilgili vereceği rapor bekleniyor.” İfadelerini kullandı.

FENERBAHÇE’YE GEÇTİĞİMİZ SEZON KATILDI

Adem Yeşilyurt, geçtiğimiz sezonun devre arası transfer döneminde Fenerbahçe ile anlaşmaya vardı. Sezonu Karşıyaka’da geçiren potansiyelli hücum oyuncusu 2026 2027 sezonunun başlamasıyla birlikte Fenerbahçe kadrosuna katıldı.

Kadrosunu 3. Lig seviyesinin üstü bir seviyeye getirip şampiyonluk yaşamak isteyen Erciyes 38 FK ise Fenerbahçe’nin gelişime açık oyuncusu için girişimlere başladı.

Yönetim Fenerbahçe ile bulunan iletişimi doğrularken transfer hakkında yaşanacak gelişmeler merakla bekleniyor.

KARŞIYAKA’DA 23 MAÇTA FORMA GİYDİ

Fenerbahçe’nin yeni transferi Adem Yeşilyurt, geçtiğimiz sezonu altyapısında yetiştiği Karşıyaka’da geçirdi. 19 yaşındaki potansiyelli isim, 23 maçta Karşıyaka forması ile 3. Lig 4. Grupta giymeyi başarırken bu maçlarda 2 gol 2 asistlik bir katkı sunmayı başardı.

ADEM ÇAK KADROSUNDA GÖRMEK İSTİYOR

3. Lig için doğrudan şampiyonluğa gidecek bir kadro kurmak isteyen Erciyes 38 FK’da ise teknik direktör Adem Çak’ın Adem Yeşilyurt transferine yeşil ışık yaktı.

Genç oyuncunun potansiyeli sebebiyle Erciyes 38 FK’nın Nesine 3. Lig 3. Grupta doğrudan şampiyonluk hedefine katkı sağlayabileceği ifade ediliyor.

TÜRK FUTBOLUNUN ÖNEMLİ POTANSİYELLERİ ARASINDA GÖSTERİLİYOR

Öte yandan Erciyes 38 FK’nın gündeminde olduğu iddia edilen Adem Yeşilyurt, Türk futbolu adına önemli potansiyeller arasında gösteriliyor. 19 yaşındaki oyuncu ilerde Milli Takım ve Fenerbahçe ilk 11’i olmak üzere önemli arenalarda forma şansı bulabilme potansiyeli vaat ediyor.

Kayseri temsilcisinin transferi bitirmek için başkan Latif Ersoy ve sportif direktör Alper Aslan önderliğinde çalışmalarını sürdürdüğü ifade ediliyor.

Şu zamana kadar yaptığı eklemelerle dikkat çeken Erciyes 38 FK’nın bu transferi tamamlayıp tamamlayamayacağı ise ilerleyen günlerde yaşanacak olan gelişmeler ışığında belli olacak.

Kaynak: Ahmet Ölçer