Edinilen bilgilere göre, evde bulunan anne Hanife B., oğlunun odasından gelen silah sesi üzerine içeri girdi. Anne, Batuhan Bıyıkoğlu’nu başından vurulmuş halde buldu.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olarak Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Bıyıkoğlu, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Ailesine mesaj gönderdi

Polis ekiplerinin yaptığı ilk incelemelerde, Bıyıkoğlu’nun olaydan önce teyzesine WhatsApp üzerinden mesaj gönderdiği belirlendi. Mesajında ailesine destek olunmasını isteyen Bıyıkoğlu’nun ayrıca helallik istediği öğrenildi.

Odasında yapılan incelemede ise telefon şifresinin bulunduğu bir kağıt üzerinde veda niteliğinde not bulundu. Cep telefonunda yaklaşık 4 dakikalık video kaydı olduğu tespit edilirken, kayıtlar incelemeye alındı.

Usulsüz vatandaşlık soruşturmasında 72 şüpheli gözaltına alındı, 30 şirkete kayyum atandı
Usulsüz vatandaşlık soruşturmasında 72 şüpheli gözaltına alındı, 30 şirkete kayyum atandı
İçeriği Görüntüle

Saffet Sancaklı’nın ailesinin korumalığını yapmış

Hayatını kaybeden Batuhan Bıyıkoğlu’nun bir dönem eski MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın ailesinin koruma ekibinde görev yaptığı öğrenildi.

Özel güvenlik görevlisi olduğu belirtilen Bıyıkoğlu’nun bir süredir işsiz olduğu ve eşinden ayrıldığı bilgisine ulaşıldı. Olayda kullanılan tabanca ile cep telefonu ve diğer deliller, detaylı inceleme yapılmak üzere ekipler tarafından muhafaza altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi