Yeni bölüm tanıtımında cezaevinde çıkan büyük yangın sonrası ortalık savaş alanına dönerken, Kadir’in Eşref’i sırtında taşıdığı sahne dikkat çekti. Yaşananların ardından yayınlanan haber anonsunda, “Cezaevine nakil sırasında gerçekleşen olayda, Eşref Tek’in de bulunduğu dört kişinin kaçırıldığı bilgisi var” ifadeleri kullanıldı.
Bu gelişme, akıllara “Eşref’in Celo ve İhtiyar’a ulaşmak için hazırladığı gizli plan mı devrede?” sorusunu getirdi.
Nisan’dan Dikkat Çeken Çıkış
Tanıtımın en çarpıcı sahnelerinden biri ise Nisan ile Balıkçı arasında geçen konuşma oldu. Balıkçı’nın, “Karnında İhtiyar’ın soyunu taşıyorsun. Kendi kanından birini senden koparmak isterse?” sözlerine Nisan’ın verdiği yanıt dizide büyük yüzleşmenin yaklaşacağını gösterdi.
Nisan’ın, “Ne kadar tehlikeli olursa olsun… Yeter ki artık bitsin bu iş!” sözleri, final öncesi tüm dengelerin değişeceği şeklinde yorumlandı.
Kadir Kimin Yanında Yer Alacak?
Bölüm tanıtımında gerilimi yükselten bir diğer detay ise Kadir’in yaşadığı iç çatışma oldu. Yakup Baba’nın fotoğrafına bakıp “Affet babam” diyen Kadir’in ardından Eşref’e silah doğrultarak “Celo’ya gidiyoruz” demesi dikkat çekti.
Öte yandan Celo Ağa’nın, “Sık kafasına da gidelim” çıkışı sonrası Kadir’in nasıl bir karar vereceği merak konusu oldu. İzleyiciler şimdi Kadir’in Eşref’i koruyup korumayacağını tartışıyor.
Eşref Rüya’da Final Öncesi Tempo Yükseldi
TİMSB imzalı Eşref Rüya, sürükleyici hikâyesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla sezonun en çok konuşulan yapımları arasında yer almaya devam ediyor. Büyük finale sayılı bölümler kala dizide yaşanacak hesaplaşmanın tüm dengeleri altüst etmesi bekleniyor.
Eşref Rüya yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak.




