Trendyol Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da altyapıdan yetişen ve bu sezon takımda önemli rol alması beklenen Baran Ali Gezek'in ayrılığı kapıda. Gazeteci Reşat Can Özbudak, Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'un Baran Ali Gezek'in transferi için oyuncu ve kulübüyle anlaşmaya varıldığını ifade etti. Kayserispor ile kamp dönemi de geçiren Baran Ali Gezek'in takımdan ayrılmasının an meselesi olduğu ifade ediliyor.
EYÜPSPOR'DA KİRALIK OLARAK FORMA GİYMİŞTİ
Kayserispor'a bu sezonki ilk bonservis bedelini kazandırmaya hazırlanan Baran Ali Gezek, geride bıraktığımız 2025 2026 sezonunu Atila Gerin'in çalıştırdığı Eyüpspor'da geçirmişti. İlk olarak Kayserispor'dan Amedspor'a kiralanması gündemde olan genç oyununun transferi son anda iptal olurken, Baran Ali Gezek sezonu Eyüpspor'da geçirdi.
Sezon ortasına kadar kayda değer bir performans sergileyemeyen genç oyuncu, sezon sonuna kadarki süreçte büyük gelişim kaydetti. Atila Gerin'in takımında önemli rol alan Baran Ali Gezek, sezon sonu sözleşmesinin bitmesiyle birlikte Kayserispor'a döndü.
KAYSERİSPOR'DAN AYRILMAK İSTEDİ
Kayserispor'un ilk etap kampında Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde yer alan Baran Ali Gezek'in takımdan ayrılmak isteme konusunda kararsızlık yaşadığı ve yönetimle istişare halinde olduğu biliniyordu.
Genç oyuncunun geleceği ise ilerleyen günlerde netlik kazanacak.



