Kayseri Ticaret Borsası (KTB), yayımladığı duyuruda eğitim, bilim ve akademik gelişime yönelik desteklerini sürdürdüğünü, Gıda Mühendisliği Bölümü ile iş birliği doğrultusunda laboratuvarların çalışma koşullarının iyileştirilmesine katkı sağlandığını açıkladı.
GÜVENLİ VE SAĞLIKLI ORTAM SAĞLANACAK
Destekle birlikte öğrencilerin ve akademik personelin eğitim, araştırma ve uygulama faaliyetlerini daha güvenli ve sağlıklı çalışma ortamlarında sürdürebilmeleri için yapıldığı duyuruldu. KTB Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış üniversitelerle yapılan iş birliklerinin eğitim ve bilime desteği için devam edeceğini belirtti.
Başkan Bağlamış konuşmasında, “Üniversitelerimiz, şehrimizin bilimsel ve akademik gelişiminin yanı sıra geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin yetişmesinde önemli bir role sahip. Kayseri Ticaret Borsası olarak eğitim ve bilimin yanında olmayı, üniversitelerimizle iş birliği içerisinde şehrimizin gelişimine katkı sunmayı önemsiyoruz.” dedi.
‘ÇALIŞMALARA DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ’
Başkan Recep Bağlamış ERÜ Gıda Mühendisliği Bölümü ile gerçekleştirilen çalışma kapsamında öğrencilerin ve akademik personelin daha güvenli ve sağlıklı koşullarda eğitim ve araştırma faaliyetlerini sürdürebilmelerine katkı sağlamaktan memnuniyet duyduklarını belirtti. Önümüzdeki dönemde de üniversitelerimizle iş birliklerimizi güçlendirerek eğitim, bilim ve araştırma alanındaki çalışmalara destek vermeye devam edeceğiz.” dedi.
ERÜ Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Çam ise, KTB Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış’a desteği ve vizyoner yaklaşımı dolayısıyla teşekkürlerini iletti.




