Sivas’ın Gürün ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Malatya’dan Kayseri yönüne seyir halinde olan otomobilin yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak takla atması sonucu meydana gelen kazada yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan 2’sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
YAĞIŞ NEDENİYLE KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİL TAKLA ATTI
Kaza, Sivas’ın Gürün ilçesine bağlı Çardak mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, H.Ö. yönetimindeki 23 AEP 422 plakalı otomobil, Malatya’dan Kayseri istikametine seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı.
Yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda savrulan otomobil, yoldan çıkarak takla attı. Kazanın şiddetiyle araçta bulunan sürücü H.Ö. ile yolcular M.Ö. ve E.F.Ö. yaralandı. Çevrede bulunan vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi.
Kaza nedeniyle bölgede güvenlik önlemleri alınırken, ekipler olay yerinde inceleme yaptı. Takla atan otomobilde ciddi hasar meydana geldiği görüldü.
YARALILARDAN 2’SİNİN DURUMU AĞIR
Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri tarafından yaralılara ilk müdahale kaza yerinde yapıldı. Daha sonra ambulanslarla Gürün Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.
Edinilen bilgilere göre kazada yaralanan 3 kişiden 2’sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Yaralıların sağlık durumlarının yakından takip edildiği belirtildi.
Jandarma ve polis ekipleri, kazanın meydana geliş nedeninin tüm yönleriyle belirlenmesi amacıyla çalışma başlatırken, olayla ilgili incelemenin sürdüğü bildirildi.
Sivas’ın Gürün ilçesinde yaşanan ve 3 kişinin yaralanmasına neden olan kaza, yağışlı havalarda sürücülerin daha dikkatli olması gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi.




