2-4 Mart tarihleri arasında Kayseri Talas Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Okullar Arası Yıldızlar Taekwondo İl Seçmeleri’nde mücadele eden sporcular, gösterdikleri başarılı performansla dikkat çekti. Organizasyonda sporcular 5 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya elde ederek toplamda 9 madalya kazandı.
Turnuvada birincilik kürsüsüne çıkan sporcular Yaren Özpınar, Yusuf Kebab, Ramazan Özkan, Kübra Alptekin ve Berre Tekşut oldu. Sevim Seren İncesu ikincilik madalyasının sahibi olurken, Eslem Gül Köktürk, Ecrin Kavaklıoğlu ve Beyza Fırat ise üçüncülük elde etti.
Emniyet ERVA Spor Kulübü yetkilileri, genç sporcuların elde ettiği bu başarının kendilerini gururlandırdığını belirterek sporcuları ve antrenörlerini tebrik etti. Yetkililer ayrıca gençlerin sporla iç içe olmasının hem kişisel gelişim hem de sağlıklı bir toplumun oluşması açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.





