Adana Demirspor’un yaşadığı mali sıkıntılar nedeniyle başlatılan destek çalışmalarına yerel basın temsilcileri tarafından destek geldi. Medya Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Karabulut’un önderliğinde toplanan heyet kulüp tesislerini ziyaret ederek 100 bin TL’lik destek sağladı.

Medya Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Karabulut öncülüğündeki heyet, Adana Demirspor Kulüp Başkanı Ertan Zeybek ve yönetim kurulu üyeleriyle kulüp tesislerinde bir araya geldi. Ziyarette, kulübün mevcut durumu ve yürütülen çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Karabulut, yaptıkları görüşmede kendi imkanlarıyla topladıkları 100 bin TL'yi kulübün resmi banka hesabına aktardıklarını vurguladı. Adana Demirspor'un kentin önemli değerlerinden biri olduğunu ifade eden Karabulut, yaşanan sıkıntıların dayanışma ile aşılabileceğine inandığını belirtti.

"TAKIMIN GÜÇLENMESİ ŞEHRİN DE KAZANMASI ANLAMINA GELİR"

Karabulut, "Elektrik ve su gibi temel ihtiyaçlarla ilgili sorunlar yaşanmadan herkes gücü oranında destek verirse sıkıntılar aşılabilir. Adana Demirspor sadece bir spor kulübü değil, aynı zamanda şehrin ekonomisine katkı sağlayan önemli bir değerdir. Takımın güçlenmesi şehrin de kazanması anlamına gelir" ifadelerini kullandı.

"ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adana Demirspor Kulüp Başkanı Ertan Zeybek ise kulübün yeniden güçlü bir yapıya kavuşması için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Zeybek, "Oyuncularımızı kadroda tutmak ve kulübümüzü daha iyi noktalara taşımak için mücadele ediyoruz. Taraftarlarımızın desteğiyle Adana Demirspor'u hak ettiği yerlere taşımak adına çalışmalarımıza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

6 kilo yasaklı madde yakalatan şahıstan ‘Düğüne gittim’ savunması
6 kilo yasaklı madde yakalatan şahıstan ‘Düğüne gittim’ savunması
İçeriği Görüntüle

Yüreğir Demirspor Kulübü Başkanı Mustafa Boz da amatör spor kulüpleri olarak Adana Demirspor'un yanında olduklarını belirterek, ihtiyaç duyulması halinde oyuncu desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

BAKİ ERSOY DA DESTEK VERMİŞTİ

Adana Demirspor’a destek veren bir diğer isim de MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy olmuştu. TBMM’de Adana Demirspor temsilcilerini ağırlayan Ersoy, Adana Demirspor’a 300 bin TL destek vermişti.

Kaynak: İHA