Ülkü Ocakları İl Binası yapımı devam eden inşaat alanında bir araya gelen, Mütevelli Heyetinde Başkan görevinde bulunan Adnan İncetoprak, devam eden inşaata, Kayserili vatandaşlara ve Ülkücü, Milliyetçi Hareketteki dava arkadaşlarına, yeni kurulan mütevelli heyetini duyurdu ve bir çağrıda bulundu.
Adnan İncetoprak: “Bir tuğla da siz koyun’’
İncetoprak konuşmasında şu sözlere yer verdi:
Çok değerli Kayserili hemşehrilerimiz, kıymetli dava arkadaşlarımız,
Bugün burada, bu heyetle birlikte sizlere çok önemli bir duyuruyu yapmak üzere bir araya geldik.
Yıkılan Ülkü Ocaklarımızın yerine yenisini inşa etmek amacıyla, Ülkü Ocakları Başkanımız Halit Yağmur beyefendi ile birlikte oluşturulan yeni heyetimiz ve mütevelli heyetimizle sizlere buradan bir çağrıda bulunmak istiyoruz.
İnşallah yapacağımız yeni ocak binasında gençlerimize daha iyi hizmet vermek ve daha nitelikli bir eğitim sunmak adına çok ciddi ve kapsamlı bir proje geliştirdik.
Bu projede sizlerin de yer almasını gönülden arzu ediyoruz. “Bir tuğla da siz koyun” diyerek bugün buradan sizlere destek çağrısında bulunuyoruz.
Mütevelli heyeti olarak bizlerle kuracağınız temaslar ve vereceğiniz desteklerle, bu hayırlı hizmette sizlerin de bir emeği, bir katkısı olursa bundan büyük onur duyacağımızı ifade etmek istiyorum.
Başta Sayın Başkanımız olmak üzere, burada görev alan ve bu davaya yıllardır hizmet eden kıymetli arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Bundan sonraki süreçte de sizlerden gelecek maddi ve manevi destekler için şimdiden Allah razı olsun.
Halit Yağmur: Her yükselen duvarda bir inanç
Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Halit Yağmur, mütevelli heyeti ile bir araya geldiklerini duyurarak şu ifadeleri kullandı:
Mütevelli Heyetimizle birlikte yeni hizmet binamızın inşaat alanında bir araya geldik. Heyet Başkanımız Sayın Adnan İncetoprak, yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunarak bu kutlu davanın gönüllerle büyüdüğünü ifade etti. Bu ocak; sadece bir bina değil, nice gencin hayaline, umuduna ve istikbaline açılan bir kapıdır. Her yükselen duvarda bir inanç, her konulan tuğlada bir kardeşlik, bir emek vardır. Belki bir dua ile, belki bir destekle… Bir tuğla da sen koy; bu yuvada senin de iz’in, senin de hatıran yaşasın. İnşaatımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu hayra ortak olan, gönlünü koyan herkesten Allah razı olsun.



