Nevşehir Haber- Deniz Postası Nevşehir’in 2000 Evler Mahallesi Nursultan Nazarbeyev caddesi üzerinde meydana gelen olayda tansiyonu yükselerek rahatsızlanan N.Ö için çocukları 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi.

O sırada kardeşler arasında bıçaklı kavga meydana gelirken, olay yerine gelen ambulans ekipleri zor anlar yaşadı.

Nevsehir Ambulans Ev Kardes Bicak Kavga (3)

SAĞLIKÇILAR EVDE MAHSUR KALDI

Bıçaklı tartışmaya giren iki kardeş, sağlık çalışanlarının evden çıkmasına izin vermedi. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polisin müdahalesiyle sağlık personeli ve rahatsızlanan kadın bulundukları yerden güvenli şekilde çıkarıldı.

Olayın şüphelisi E.Ö, polis ekiplerince gözaltına alındı. Şüphelinin yakınları, sağlık kontrolü için götürüldüğü hastaneden çıkarıldıkları sırada görüntü almaya çalışan gazetecilere de saldırdı.

Yaşanan olay sonrası sağlık çalışanları ve gazeteciler karakola giderek şikayetçi oldu. Gazetecilere saldıran Y.Ö ise gözaltına alınarak karakola götürüldü.

Olay hakkında inceleme başlatıldı.

Bayramda yaşanan aile faciasının faili 42 gün sonra öldü!
Bayramda yaşanan aile faciasının faili 42 gün sonra öldü!
İçeriği Görüntüle

Kaynak: İHA