Nevşehir Haber- Nevşehir’in 2000 Evler Mahallesi Mustafa Paslanmaz Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda meydana gelen olayda iddiaya göre B.C. ayrıldığı eski eşi D.C. ,ile imam nikahlı olarak birlikte yaşayan A.B. ’nin bulunduğu adrese gitti.
Burada başlayan tartışma kısa süre içerisinde kavgaya dönerken B.C, eski eşinin imam nikahlı kocası A.B’ye önce yumrukla daha sonra parke taşıyla saldırarak başından yaraladı.

Çevredekilerin İhbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
İlk müdahalesi olay yerinde yapılan A. B., hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken. Olayın ardından kayıplara karışan şüpheli B. C.’nin yakalanması için polis ekipleri çalışma başlatıldı.
UZAKLAŞTIRMA KARARI VARMIŞ

Hakkında uzaklaştırma kararı olan B.C. polis tarafından yapılan çalışmalar sonucunda Yozgat ilinde yakalanarak gözaltına alındı.
Nevşehir Emniyet Müdürlüğüne getirilen B.C. buradaki işlemlerinin ardından Adli Makamlara sevk edildi.

B.C "Kasten adam öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklandı.
Öte yandan, saldırı anı da apartmanın güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.





