Kayserispor’da yaprak dökümü başlıyor! 12 Futbolcu topun ağzında
Kayserispor’da yaprak dökümü başlıyor! 12 Futbolcu topun ağzında
İçeriği Görüntüle

Süper Lig’de bu sezonun flaş ekibi olmayı başaran Trabzonspor, önümüzdeki sezonki hedefini şampiyonluk olarak belirledi. Fatih Tekke yönetimindeki bordo mavililer gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlarken Galatasaray’a büyük bir çalım atmaya hazırlanıyor.

MİTHAT PALA “TRABZONSPOR” DEDİ

Bir süredir hem Galatasaray hem de Trabzonspor'un gündeminde olan Mithat Pala'nın tercihini bordo-mavililerden yana kullandığı iddia edildi. 25 yaşındaki sağ bekin, Sözcü'de yer alan habere göre transferin resmiyete dökülmesini beklemeye geçtiği söylenildi.

MUHAMMED CHAM + PARA TEKLİFİNE TAMAM

Mithat Pala haberleri

Trabzonspor’un Mithat Pala transferinde mutlu sona ulaşmak adına belirlediği formülün ise Muhammed Cham+ para olduğu haberin detaylarında yer aldı.

Mithat Pala geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada öncelikli hedefinin A Milli Takım olduğunu belirtmişti. Pala, "Onun dışında da tabii büyük takımlara gitmek var" ifadesini kullanmıştı.

GALATASARAY DURUMUNU SORMUŞTU

Geçtiğimiz haftalarda gündeme yansıyan haberlerde ise Galatasaray, Çaykur Rizespor forması giyen sağ bekin durumunu sordu.

Sacha Boey’in ayrılacağı konuşulan sağ bek pozisyonuna yerli ve güçlü bir ekleme yapmak isteyen sarı kırmızılılar, bu bağlamda Mithat Pala’yı gündemine eklemişti.

Kaynak: NTV Spor