Gazeteci Cem Küçük, "Halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" ve "Şantaj" suçlamalarıyla gözaltına alınmış, devam eden süreçte sevk edildiği hakimlik tarafından tutuklanarak Çorlu Karatepe Yüksek Güvenlikli Cezaevi'ne sevk edilmişti. Bu gelişmelerin ardından ortaya çıkan yeni detaylarla birlikte Cem Küçük’ün tutuklanması konusunda Rasim Ozan Kütahyalı’nın itirafçı olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü

KÜÇÜK'Ü KÜTAHYALI MI YAKTI?

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre Küçük'ün tutuklanmasının ardından Mayıs ayında "yasa dışı bahis" ve "kara para aklama" operasyonu kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderilen Rasim Ozan Kütahyalı'nın itirafçı olduğu iddia edildi.

Kütahyalı ve Küçük'ün geçmişte yakın arkadaş olduğu ve birlikte bazı iş insanlarına yönelik "kumpas" kurdukları iddiaları öne sürülürken, Kütahyalı'nın tutukluluğu sonrası Küçük iddiaları reddetmiş ve eski arkadaşını ağır ifadelerle eleştirmişti.

ROK’UN EŞİNDEN GÖNDERMELİ PAYLAŞIM

Rasim Ozan Kütahyalı'nın eşi Pınar Kütahyalı ise , Küçük'ün tutuklanmasının ardından eşine yönelik eleştirilerine göndermede bulunduğu paylaşımda, "Neymiş... İlahi adalet herkese işliyormuş... Herkes demek ki; kapısının önündeki pisliklere bakacakmış. Dinime küfredenler de bari Müslüman olsa... Sıra size de gelecek" dedi.

Kayseri’de Akkışla, Sarıoğlan ve Felahiye’ye 9 milyonluk yatırım!
Kayseri’de Akkışla, Sarıoğlan ve Felahiye’ye 9 milyonluk yatırım!
İçeriği Görüntüle

Kütahyalı, "Sabahlara kadar yapılan yayınlar nerede? Pislikleriniz çıkmasın diye hedef göstermeleriniz nerede?" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sözcü