Dün Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden aday adaylarının arasında Ak parti aday adayları , Bünyamin Kaplan ve Hakan Bayraktar ile Chp Aday Adayı Zeki Gümüş de vardı.

Seçimler yaklaştıkça liste yarışının hızlandığın siyasi partilerde, aday adayları reklam çalışmalarının yanı sıra sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret etmeye devam ediyor. Aday adaylarının uğrak duraklarından biri de Kayseri Gazeteciler Cemiyeti oldu. Cemiyete gelen ziyaretçiler İle Cemiyet Başkanı Metin Kösedağ aday adaylarına başarı dilekleri iletirken, bizzat İlgileniyor.

Ankara’dan Kayseri’ye çıkarma: Milletvekilleri Okandan'ı ziyaret etti
Ankara’dan Kayseri’ye çıkarma: Milletvekilleri Okandan'ı ziyaret etti
İçeriği Görüntüle

“Kızım ben o mecliste olsaydım kavga olmazdı”

Chp Aday Adayı Zeki Gümüş aday adayı olma sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.  en büyük sebebinin kızının sözü olduğunu dile getiren Gümüş: “Kızım televizyona bakarak, baba neden meclis de kavga var ? dedi. Kızıma, ben o mecliste olsaydım kavga olmazdı. Meclisin benim gibi önemli vekillere ihtiyacı var.” ifadelerini kullandı.

 

“Kayseri’nin sağlıkta merkez şehir olması için çalışacağım”

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Ak Parti Milletvekilli Aday Adayı Hakan Bayraktar şehirlerin insanlara benzediğini dile getirerek, siyasete atılmasının en büyük nedenin Kayseri’nin beşinci ayağı olan sağlık konusundaki yenilikleri arttırmak ve yeni projelere öncülük ederek millete hizmet etmek olduğunu söyledi. Kayseri’nin sağlık konusunda önemli bir şehir olduğunu söyleyen Bayraktar“Kayseri’nin sağlıkta merkez şehir olması için çalışacağım” ifadelerini kullandı.

Bayraktar “Kayseri’ de aday olmasına konusunda ise  “ Kayseri’nin büyük ve önemli medeniyetlere öncülük eden, önemli kültür birikimine sahip, aynı zamanda önemli yolların güzergahı üzerinde  bulunan bir şehir. Kayseri ön plana çıkarılması gerekiyor bunun için doğru aday olduğuma inanıyorum “ şeklinde konuştu.  Bayraktar ziyaretin sonunda Kösedağ’a kendi yazmış olduğu ‘ilk yardım’ adlı kitabı hediye etti 

“Ak Parti çalışmalarımızın uygulanmasına ortam hazırlamakta “

Ak Parti Aday Adayı Prof. Dr Bünyamin  Kaplan da cemiyeti ziyaret edenler arasındaydı. Tıp üzerine uzmanlaşan Kaplan, kanserin ışınla tedavisi üzerinde uzman olduğunu dile getirerek, eğer halk tarafında millet vekili seçilirse, geniş imkanlar dâhilinde bu nu bütün halka belli hizmetler çerçevesinde ulaştıracağını söyledi. 

Kaplan “Yetiştiğimiz alanda belli bilgi birikimine sahibiz.  Ak Parti uygulamaya koyduğu projeler bizim çalışmalarımızı desteklemekte. Yeni çalışmalarımızın uygulamasına ortam hazırlamakta. Bunun için Ak Parti aday olmayı uygun gördüm. “ diye konuştu.