Niğde Haber – Deniz Postası / 9 günlük bayram tatilinin başlamasıyla birlikte memleketlerine gitmek için yola çıkan vatandaşların oluşturduğu trafik yoğunluğu, ilk acı haberleri de beraberinde getirdi. Niğde-Kayseri yolunda meydana gelen ve Kayseri plakalı aracın karıştığı trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı.

Kayseri Orta Sanayi’de araç alev aldı
Kayseri Orta Sanayi’de araç alev aldı
İçeriği Görüntüle

Nigde Kayseri Yolu Kaza (3)Kaza, saat 04.30 sıralarında Niğde-Kayseri Yolu Kızıklı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre H.Ö. yönetimindeki 15 EJ 070 plakalı otomobil ile B.K. idaresindeki 38 AIZ 152 plakalı otomobil çarpıştı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, 15 EJ 070 plakalı otomobilin sürücüsü H.Ö. ile diğer araçta yolcu olarak bulunan M.Ç.’nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Nigde Kayseri Yolu Kaza (4)Kazada yaralanan sürücü B.K. ile R.D. ise olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

9 günlük bayram tatili nedeniyle yollarda araç yoğunluğunun arttığı dönemde yaşanan kaza sonrası polis ekipleri bölgede güvenlik önlemleri alırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA