Kayseri’de düzenlenen U-10 Basketbol kategorisinde mücadele ettiği ilk sezonda büyük bir başarıya imza atan Gençlik ERVA Spor Kulübü Kız Basketbol Takımı, 5 takım arasından şampiyon olarak önemli bir başarı elde etmeyi basardı.
Şampiyon sporcular, beraberindeki velileri, antrenörleri Berna Pişginel ve Mustafa Tufan ile ERVA Spor Okulları Şube Müdürü Muammer Benli ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’yı ziyaret etti.
KABAKCI’DAN ŞAMPİYON MİNİKLERE TEBRİK
Şampiyonluğa ulaşan ERVA Spor Kulübü Kız Basketbol Takımı Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı'yı makamında ziyaret etti.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette İl Müdürü Kabakcı; sporcuları tek tek tebrik ederek, ilk yıllarında elde ettikleri başarının gelecek adına büyük umut verdiğini söyledi.
Kabakcı; sporcuların gelişiminde emeği bulunan antrenörlere ve her zaman destek olan velilere de teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.
HEDEF ULUSLARARSI DÜZEYDE SPORCU YETİŞTİRMEK
Kayseri şampiyonu olarak kariyerlerindeki ilk başarıları elde eden ERVA Spor Kulübü Kız Basketbol Takımı’nın antrenörleri uluslararası düzeyde sporcular yetiştirmeyi hedefliyor. Çocukları spor disiplini ve ekip ruhuna uygun hareket etmek üzerine eğittiklerini vurgulayan antrenörler Kayseri Basketbol camiasının geleceği olan minik sporcularla yakından ilgileniyor.




