Kayserispor Başkanı Ali Çamlı 2-1 kaybedilen Bursaspor maçının ardından kritik açıklamalarda bulundu. Başkan Çamlı kritik ifadeler kullanırken takımına güvendiğini ve diğer haftalarda oynanacak maçlara odaklanılacağını ifade etti.
Başkan Çamlı ayrıca hakem, transferler ve transfer tahtası hakkında da önemli ifadeler kullandı.
"ONLAR DA HATA YAPABİLİRLER AMA ART NİYET OLMASIN"
Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, hakemler hakkında,” Arkadaşlar, bir kere hepinize iyi akşamlar diliyorum. Kayserispor çok iyi başladı aslında. Maçı 1-0 öne de geçtik. Gönül istiyor ki bütün maçları kazanarak gidelim. Bu uzun bir maraton.
38 haftalık bir lig maratonu. Bu çocuklar da kaybedecek ama şunu çok açık ve net bir şekilde ifade edeyim: Hiçbir şeyin arkasına sığınmayız.
Bu hakemlerle bu lig gidecek. Hakem sormayın. Hakemlerle ilgili lig boyunca kötü bir yorum duymayacaksınız.
Art niyet olmadığı sürece bu ligi bu hakemlerle götüreceğiz. Onun için onlar da hata yapabilirler ama yeter ki art niyet olmasın. Evet, bir iki tane hataları var. Onun için de bunu abartacak bir şey yok. Biz kazanabileceğimiz bir maçı kaybettik.” Dedi.
“KAYSERİSPOR’DAKİ İYİ HAVA DEVAM EDECEK”
Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, kulüp içinde oluşturulan iyi havanın devam edeceğini ifade ederken şu kelimeleri kullandı:
Bursa da iyi takım. Bu ligde şampiyonluğa oynayan 3-4 takımdan biri.
Onun için şunu iyi bilin. Kayserispor çok iyi bir takım oluşturdu. Şu anda Kayserispor'da çok iyi bir hava var. Bu devam edecek arkadaşlar. Yani bir maç kaybedince motivasyon asla Kayserispor'da bozulmaz. Bugün kaybettik.
Haftaya kazanırız. Daha sonra kazanırız. İnşallah bu takımı misafir olduğu yerden, ev sahibi olduğu yere döndüreceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.
İnanın teknik heyet, yönetim, futbolcular gece gündüz bunun muhasebesini ve çalışmasını yapıyor.
Tekrar söylüyorum, endişe edilecek hiçbir durum yok. Kayserispor ev sahipliğine geri dönecektir. Bundan hiç endişeniz olmasın.
Allah izin verirse bugün bir maç kaybettik. Bunu unutuyoruz. Çarşamba günkü maça tamamen konsantre oluyoruz ve bütün çalışmaları... Şimdi soyunma odasına da girdim.
Çocuklar tabii çok üzgün. Üçte üç yapmış bir takım. Yani çok basit bir penaltıyla motivasyonunu bozuyor. Ama bunlar olacak arkadaşlar. Belki yarın aynı şekilde bize de bir penaltı verilecek. Diğer takım da bunları yaşayacak.
Onun için ben Bursaspor'u tebrik ediyorum ama takımımla gurur duyuyorum. Benim takımım iyi takım. Bundan sonra çok daha iyi şeyler yapacak ve şehri inşallah gururlandırmaya devam edecek
Hepinize çok teşekkür ediyorum. Kayserispor'la ilgili endişe edecek bir durum yok. Buna böyle inanın. Bunu ilerleyen haftalarda daha net göreceksiniz arkadaşlar.” Dedi.
TRANSFER YASAĞI VE EKLEMELER HAKKINDA KONUŞTU
Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, geçtiğimiz günlerde gelen transfer yasağı hakkında konuşurken yapılacak olan eklemeleri işaret etti. Çamlı,”Bir tane Carlos Mane'den gelen küçük bir transfer yasağı var. Orta sahaya bir takviye için çalışıyoruz.
Kayserispor'un futbolcu olarak belki ilk 11'de baktığınız zaman bir eksik görmeyebilirsiniz ama sayısal bazda bir eksiği var. 6 ya da 8'e, oraya çünkü bu çok uzun bir maraton lig, iyi bir sporcu kazandırmak için gayret ediyoruz. İnşallah muvaffak eder Cenabı Hak. Çünkü bu işin ekonomisi her geçen gün çok zorlaşıyor.
Kayserispor'da da yapılan şeyleri hepiniz çok yakinen takip ediyorsunuz. Biz zaman zaman bütün olan olmayan ne var, her şeyi size şeffaf bir şekilde açıklıyoruz. Onun için inşallah o arkadaşımızı da kısa bir zaman içerisinde, zaten süre daraldı, kazandırabilirsek yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz arkadaşlar.” Dedi.




