Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, Kayseri ziyareti kapsamında Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şubesi’ni ziyaret etti. Arıkan, MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Ferhat Akmermer ile bir araya gelerek iş dünyasına yönelik istişarelerde bulundu.

Bir dizi ziyaret ve programa katılmak üzere memleketi Kayseri’ye gelen Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan’ın kentteki programı, gazeteci ve medya mensuplarıyla bir araya gelmesiyle başladı.

Arıkan’ın Kayseri Programı Muhtarlar Derneği Ziyaretiyle Devam Etti

Mahmut Arıkan, gazeteci ve medya mensuplarıyla gerçekleştirdiği buluşmanın ardından saat 14.00’te Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.

Arıkan’ın Kayseri’deki bir sonraki durağı ise Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şubesi oldu.

Mahmut Arıkan’dan Kayseri’de ittifak mesajı: Her partiyle oturabiliriz
Mahmut Arıkan’dan Kayseri’de ittifak mesajı: Her partiyle oturabiliriz
İçeriği Görüntüle

Mahmut Arıkan, Müsi̇ad Kayseri (2)

MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Akmermer İle Görüştü

MÜSİAD Kayseri Şubesi’ni ziyaret eden Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, Şube Başkanı Ferhat Akmermer ile bir araya geldi.

Gerçekleştirilen görüşmede Arıkan’a Saadet Partisi İl Başkanı Erdal Altun ile parti üyeleri eşlik etti. Arıkan ve MÜSİAD Kayseri heyeti görüşmede iş dünyasına yönelik karşılıklı istişarelerde bulundu.

Arıkan Kocasinan İlçe Kongresi’ne Katılacak

Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan’ın Kayseri programının son durağı Kocasinan İlçe Kongresi olacak.

Arıkan, saat 19.30’da İl Kültür Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek Kocasinan İlçe Kongresi’ne katılacak.

Kaynak: 1HA