Kayseri’nin yanı başında Maraş biberi üretilecek!
Kayseri’nin yanı başında Maraş biberi üretilecek!
İçeriği Görüntüle

SİVAS HABER- Sivas’ın İmranlı ilçesinde mantar toplamak için kırsal bir alana çıkan M.Z. isimli şahıs ayı saldırısına uğradı. Saldırı da M.Z.’nin parmağı koptu.

Edinilen bilgiye göre, olay, İmranlı ilçesi Delice köyü Gelice göleti yakınlarında yaşandı. M.Z. (45) mantar toplamak için çıktığı kırsal bir alana çıktı. M.Z. burada ayı saldırısına uğradı. Bir süre ayı ile boğuşan vatandaşın yaşanan boğuşma sırasında parmağı koptu.

Sıvas Ayı Saldırısı 3

Bir şekilde ayının elinden kurtulan M.Z. cep telefonu ile yetkililerden yardım istedi. Bölgeye İmranlı Arama Kurtarma Timi (İMAYKUT) ekipleri yönlendirildi. Ekipler tarafından yaralı olarak bulunan M.Z., sedye ile ambulansa taşınarak hastaneye kaldırıldı. Yetkililerden alınan bilgilere göre M.Z'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Kaynak: İHA