Olay, Lefkoşa'nın Taşkınköy bölgesindeki bir markette öğle saatlerinde yaşandı. Polis Basın Subaylığı'nın açıklamasına göre, bir kadını bıçakla yaralayan şüpheli daha sonra aynı olay yerinde intihar girişiminde bulundu. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
İki Yaralı Hastaneye Kaldırıldı
Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ağır yaralanan kadın ile şüpheli, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Her iki yaralının da tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Eski Sevgilisi Olduğu İddia Edildi
Olayın ardından bazı görgü tanıkları, şüphelinin saldırdığı kadının eski sevgilisi olduğunu ve saldırının ayrılık nedeniyle gerçekleştiğini iddia etti.

Soruşturma Sürüyor
Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, saldırının nedeni ve olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için soruşturmanın devam ettiği bildirildi.





