SİVAS HABER- Kurban Bayramı’na sayılı günler kala, kesimden kaçan kurban haberleri de artmaya başladı. Bu kapsamda, Sivas’ın Divriği ilçesinde kesime 4 gün kala mezbahaneden kaçan kurbanlık tosun ortalığı birbirine kattı. Tosun 4 saatlik bir kovalamacının ardından yakalanarak tekrar mezbahaneye götürüldü.

Sivas’ın Divriği ilçesinde Süleyman Polat ve ortaklarına ait kurbanlık tosun, yarın kurban edilmek üzere mezbahanede bekletilirken ipini kopartıp kaçtı. Kurbanlık tosun, 4 saatlik bir kovalamacanın ardından düştüğü nehirde, balçık zemine saplandı.

Sıvas Kurbanlık Tosun 2

Sivas’ta Pusat-Özen Barajı’nın savaklarından 18 yıl sonra ilk kez su aktı!
Sivas’ta Pusat-Özen Barajı’nın savaklarından 18 yıl sonra ilk kez su aktı!
İçeriği Görüntüle

Kurbanlık tosunun sahipleri yaşanan durumu zabıta ekiplerine bildirdi. İhbarla adrese ekipler sevk edildi. Zabıta tarafından uyuşturucu iğne ile sakinleştirilen tosun, iş makinesi yardımıyla kamyona yüklenerek tekrar, kesimi beklemek üzere yeniden mezbahaneye götürüldü.

Kaynak: İHA