Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, partisindeki görevinden istifa ettiğini açıkladı.
Yönter paylaşımında, “Gördüğüm lüzum üzerine MHP Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ediyorum. Kamuoyunun bilgisine arz ederim.” ifadelerini kullandı.
Ajan paylaşımıyla dikkat çekmişti
İstifa ettiğini duyurmasından dakikalar önce sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çeken paylaşımlarda bulunan Yönter, MHP'ye sızan bir ajan olduğunu iddia etmişti.
Yönter, “MHP’ye sızan ajan seni her cihetten izliyoruz. Sen doğruluktan ne anlarsın! Merak etme seninle mutlaka hesaplaşacağız…Paran da işe yaramayacak dümenci alçak…” ifadelerini kullandı.
MHP’li diğer isimler de Yönter’e destek paylaşımları yaptı.
Gazeteci Muhammed Vefa, konuya ilişkin olarak, “Olay şu; Cevheri Güven'e bilgi sızdıran kişiye yönelik bir tweet... MHP'de konuşulan bazı konuların sızdırıldığı ve bu kişinin genel merkeze yakın bir isim olduğu söyleniyor” iddiasında bulundu.
Yönter'in bu paylaşımının hemen ardından istifa kararı alması dikkatleri üzerine çekti.




