Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Gaziantep’te Karataş Borsa İstanbul İlkokuluna sürpriz ziyaret gerçekleştirdi. Öğrencilerle buluşan Tekin, öğretmene doğum günü sürprizi yaptı.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, çeşitli programlara katılmak üzere bulunduğu Gaziantep’te sürpriz bir okul ziyareti gerçekleştirdi. Tekin, Karataş Borsa İstanbul İlkokulu’nda öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi.
Öğretmene Doğum Günü Sürprizi
Ziyaret sırasında anlamlı bir ana imza atan Bakan Tekin, doğum günü olan öğretmen Meliha Özçelik’e sürpriz yaptı. Elinde çiçekle sınıfa giren Tekin, öğretmenin doğum gününü kutladı. Beklenmedik sürpriz karşısında duygulanan Özçelik, yaşadığı mutluluğu dile getirerek bunun hayatının en unutulmaz doğum günlerinden biri olduğunu ifade etti.
Öğrencilerle Samimi Sohbet
Sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Bakan Tekin, çocuklara ailelerine selam iletmelerini istedi. Öğrencilerle yakından ilgilenen Tekin’in samimi tavırları dikkat çekti.
Öğretmenlerle İstişare Toplantısı
Bakan Tekin, öğretmenler odasında eğitimcilerle bir araya gelerek eğitim sistemi üzerine değerlendirmelerde bulundu. Öğretmenlerin görüşlerini dinleyen Tekin, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.
“Öğretmenlerimizin Özverisi Çok Kıymetli”
Ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan Bakan Tekin, öğrencilerin enerjisinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek öğretmenlerin emek ve özverisinin büyük önem taşıdığını vurguladı. Tekin, tüm öğrencilere başarı dileklerini iletti.
Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.




