Kayseri’deki konseriyle hayranlarına keyifli bir akşam yaşatan Oğuzhan Koç’un bir sonraki rotası Edirne oldu. Festivalde sahne alan Oğuzhan Koç, konser sırasında önünden sigara içerek geçen bir kişiyi görünce çileden çıktı. Şarkısını yarıda kesen sanatçının “Buranın ağası sen misin lan keko?” sözleri gündem oldu.
Şarkısını Yarıda Kesip İzleyiciye Müdahale Etti
Konser sırasında şarkı söylediği sırada önünden sigara içerek geçen kişiyi gören Oğuzhan Koç, şarkısını söylemeye ara verdi. İzleyiciye dönerek sigarasını söndürmesini isteyen Koç, “Söndür bakayım onu. Şşt, bir dakika. Kardeşim, yakışıklım” ifadelerini kullandı.
Koç, ardından söz konusu kişinin sahne önünden geçiş biçimine de tepki gösterdi. Şarkıcı, “Şuradan dibimden şöyle kolunda kol çantasıyla ve böyle sigarayla geçtin ya artist artist, söndür bakayım sigaranı! Tövbe, böylelerine haddini bildireceksiniz” dedi.

‘Buranın Ağası Sen misin Lan Keko?’
Tepkisinin dozunu artıran Oğuzhan Koç, izleyiciye yönelik sözlerini sürdürdü. Koç, “Buranın ağası sen misin lan keko? Bana değilse protokole saygın olsun. Kimin torpillisisin sen?” ifadelerini kullandı.
Sahnede yaşanan olay, etkinlik alanındaki izleyicilerin cep telefonu kameralarına da yansıdı. Konser sırasında kaydedilen görüntüler daha sonra sosyal medyada paylaşıldı.
Oğuzhan Koç’tan Gelen Tepkilere Yanıt
Yaşanan olayın ardından gelen tepkiler üzerine Oğuzhan Koç da açıklama yaptı. Şarkıcı, kullandığı ifadelerin nedenine ilişkin yaptığı açıklamada olayın yalnızca sigara içilmesinden ibaret olmadığını belirtti.
Koç açıklamasında, “Güzel üslup, güzel üsluptan anlayacağını bildiğin insana kullanılır. Ki bu kardeşimiz öyle biri değildi” ifadelerine yer verdi.
Yaşanan durumun konser alanındaki diğer kişiler açısından da rahatsızlık oluşturduğunu belirten Koç, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Konu sadece sigara içmesi değil, uzunca bir süre etrafında eğlenenleri rahatsız etmesi ve protokol alanına kimse alınmıyorken onun istediği gibi dolaşabilmesiydi. ‘Sen kimin torpillisisin?’ sorum da bu yüzden.”
Koç, açıklamasının sonunda kullandığı “keko” kelimesine de not düşerek, “‘Keko’ ‘birader, kardeş’ demektir” ifadelerini kullandı.





