İsim karışıklığını fark eden Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’na esprili bir göndermede bulundu. Özel’in sözlerine İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve Kayserili iş insanı Sedat Kılınç’tan sosyal medya üzerinden yanıt geldi.
Özgür Özel Konuşmasında İYİ Parti Dedi
YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, gerçekleştirdiği saha ziyaretleri sırasında partisinin üye sayısına ilişkin açıklamalarda bulundu. Partisinin üye sayısının artmasının önemine değinen Özel, konuşması sırasında isim karışıklığı yaşadı.
Özel, YENİ Parti yerine İYİ Parti ifadesini kullanarak, “İYİ Parti’nin milyonlarca üyesi olması İYİ Parti’ye de Türkiye’ye de güç verecek” dedi.
Özgür Özel’in konuşması sırasında kullandığı “İYİ Parti” ifadesi dikkat çekerken, Özel kısa süre içerisinde yaptığı isim karışıklığının farkına vardı.

Müsavat Dervişoğlu’na Selam Gönderdi
İsim karışıklığını fark eden Özgür Özel, durumu esprili bir şekilde karşıladı. İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’na da göndermede bulunan Özel, yaptığı gafın ardından açıklamasını sürdürdü.
Özel, “Müsavat Bey, selam olsun. Bu da bizden olsun. Sevgili başkanı çok seviyorum. Yeni Parti yerine bazen eski partimize dilimiz gidiyor. Gitmesin diye dikkat ediyoruz. Bu sefer de Müsavat Bey’e bir güzellik oldu” ifadelerini kullandı.
Özel’in konuşması ve yaptığı isim karışıklığının ardından kullandığı esprili ifadeler sosyal medyada da dikkat çekti.
İYİ Parti’den Özgür Özel’e Gönderme
Özgür Özel’in İYİ Parti ile ilgili sözlerinin ardından İYİ Parti cephesinden de yanıt geldi. İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve Kayserili iş insanı Sedat Kılınç, Özel’in isim karışıklığı yaşadığı anlara ait görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.
Kılınç, Özgür Özel’in “İYİ Parti’nin milyonlarca üyesi olması İYİ Parti’ye de Türkiye’ye de güç verecek” şeklindeki sözlerini kendi paylaşımına taşıyarak Özel’e göndermede bulundu.

Sedat Kılınç: Biz De Tam Bunun İçin Çalışıyoruz
İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Sedat Kılınç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Özgür Özel’e teşekkür ederek partisinin üye sayısını artırmaya yönelik çalışmalarına vurgu yaptı.
Kayserili iş insanı Kılınç paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
“İYİ Parti’nin milyonlarca üyesi olması Türkiye’ye güç verecek.
Teşekkür ederim Sn. Özgür Özel Bey
Biz de tam bunun için çalışıyoruz.
Bizden de selam ve teşekkürler.”
Özel’in Gafına Kayserili Sedat Kılınç’tan Dikkat Çeken Yanıt
Böylece Özgür Özel’in saha ziyaretleri sırasında YENİ Parti yerine İYİ Parti ifadesini kullanması, iki parti arasında esprili bir sosyal medya diyaloğuna dönüştü.
Özel, yaptığı isim karışıklığının ardından İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’na selam gönderirken, İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Sedat Kılınç da Özel’in sözlerini partisinin üye çalışmaları üzerinden değerlendirdi.
Kılınç’ın Özgür Özel’in konuşmasına ait görüntüleri paylaşarak, “Biz de tam bunun için çalışıyoruz” ifadelerini kullanması dikkat çekti. Kayserili iş insanı Sedat Kılınç’ın paylaşımı, Özel’in konuşmasında yaşadığı isim karışıklığının ardından İYİ Parti cephesinden gelen dikkat çekici gönderme oldu.




