Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 8 Ağustos Cumartesi günü bir sizi programa katılmak için Kayseri’ye geliyor.

Okullara 30 bin güvenlik personeli alınacak
Okullara 30 bin güvenlik personeli alınacak
İçeriği Görüntüle

YOĞUN KATILIM BEKLENİYOR

Bakan Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Net Konuşalım’ programında, gençlerle bir araya gelecek. Siyaset ve kamu yönetiminden de önemli isimlerin katılacağı programa, yoğun katılımın olması bekleniyor.

VALİLİK VE BÜYÜKŞEHİR'İ ZİYARET ETMESİ BEKLENİYOR

Bakan Uraloğlu’na Kayseri programında AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş ve Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı ve Ankara Milletvekili Ömer İleri de eşlik edecek. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun Kayseri programında ayrıca Kayseri Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etmesi bekleniyor.

‘GELECEĞİ KONUŞMAK, TÜRKİYE YÜZYILI'NA BİRLİKTE YÖN VERMEK İÇİN SİZLERİ BEKLİYORUZ’

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun Kayseri programını ise AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan duyurdu. Okandan konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Türkiye Yüzyılı'nın ulaştırma, altyapı ve teknoloji vizyonunu hep birlikte konuşuyoruz. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu ile AK Parti Genel Başkan Yardımcımız, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanımız ve Ankara Milletvekilimiz Sayın Ömer İleri'nin katılımlarıyla gerçekleşecek Net Konuşalım Kayseri programına tüm genç kardeşlerimizi davet ediyoruz.

-8 Ağustos Cumartesi

-15.30

-Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi İl Halk Kütüphanesi

Geleceği konuşmak, Türkiye Yüzyılı'na birlikte yön vermek için sizleri bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi