Valilik tarafından yapılan açıklamaya göre gerçekleştirilen ziyarette hasta odalarını tek tek gezen Vali Çiçek, vatandaşlarla yakından ilgilendi. Hastalar ve hasta yakınlarıyla sohbet eden Çiçek, onların taleplerini dinledi. Bayram günlerinde sağlık sorunları nedeniyle evlerinden ve sevdiklerinden uzak kalan vatandaşlara moral veren ziyaret, hastane koridorlarında duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

HASTALARLA YAKINDAN İLGİLENDİ

Ziyaret sırasında çocuk hastalarla da özel olarak ilgilenen Vali Çiçek’in samimi tavırları dikkat çekti. Tedavi gören vatandaşlara acil şifalar dileyen Çiçek, sağlık çalışanlarına da özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Bayramların sadece kutlama günleri olmadığını ifade eden Çiçek, özellikle hastalar, yaşlılar ve yardıma ihtiyaç duyan vatandaşların unutulmaması gerektiğini söyledi. Kurban Bayramı’nın paylaşma, dayanışma ve kardeşlik duygularını güçlendiren önemli günlerden biri olduğunu belirten Çiçek, toplumun her kesiminin bayram ruhunu birlikte yaşaması gerektiğini vurguladı.

Gokmen Cicek Bayram (2)

SAĞLIK ÇALIŞANLARININ DA BAYRAMINI KUTLADI

Vali Çiçek, hastane ziyaretinde görev başındaki doktorlar, hemşireler ve sağlık personeliyle de bir araya geldi. Bayramda ailelerinden uzak şekilde görev yapan sağlık çalışanlarının fedakârca hizmet verdiğini belirten Çiçek, tüm sağlık çalışanlarının Kurban Bayramı’nı kutladı.

Hastane personeliyle sohbet eden Çiçek, vatandaşların sağlığı için gece gündüz çalışan sağlık emekçilerinin büyük bir sorumluluk üstlendiğini söyledi. Bayram tatiline rağmen görevlerinin başında olan sağlık çalışanlarının özverisinin her türlü takdiri hak ettiğini ifade etti.

Ziyarette, Mehmet Erşan ile İbrahim Özcan de hazır bulundu. Heyet, hastane servislerini gezerek sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Tosun darbesiyle yaralandı: 60 dikiş atıldı
Tosun darbesiyle yaralandı: 60 dikiş atıldı
İçeriği Görüntüle

Kurban Bayramı boyunca kent genelinde vatandaşların huzur içinde bir bayram geçirebilmesi için kamu kurumlarında çalışmaların sürdüğü belirtildi. Özellikle sağlık, güvenlik ve acil hizmetlerde görev yapan personelin bayram süresince mesailerine devam edeceği ifade edildi.

Kaynak: AA