Kayseri'de 5 yıllık görev yapan ve çeşitli başarılara imza atan Şemseddin Erkaya 2020 yılında görev yaptığı Kayseri Vali Yardımcılığı pozisyonundan ayrılarak Adana'da göreve başladı. Şemseddin Erkaya, Kayseri'de gösterdiği üstün performansı Adana'da da sergiledi.
Erkaya, "Yılın En Başarılı Genç Bürokratı" Ödülüne Layık Görüldü
Kayseri'deki görev süresinde halkla iç içe, çözüm odaklı ve yenilikçi projeleriyle dikkat çeken Şemseddin Erkaya, Adana'daki kamu hizmetlerinde de aynı disiplini ve insan odaklı yönetim anlayışını başarıyla uygulamaya devam ediyor. Güney Havadis Gazetesi'nin 30. kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenecek olan "Zirvedekiler Ödül Gecesi"nde, Erkaya'nın bu üstün gayretleri taçlandırılacak. 28 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek olan görkemli organizasyonda, Erkaya’nın kamu yönetimine kattığı değer ve toplumsal dayanışmaya sağladığı katkılar onurlandırılacak.
Ekibiyle Birlikte Başarıdan Başarıya Koşuyor
Erkaya, bürokrasideki başarısını sadece bireysel bir çalışma olarak değil, ekibiyle birlikte oluşturduğu uyumlu bir sinerjinin eseri olarak değerlendiriyor. Kayseri'de edindiği tecrübeleri Adana'daki vizyonuyla birleştiren genç bürokrat, adalet ve hakkaniyet temelinde yürüttüğü görev anlayışıyla, hem mesai arkadaşlarının takdirini kazanıyor hem de kamu hizmetlerinin daha etkin bir şekilde vatandaşa ulaşmasına katkı sağlıyor.
Kayseri’nin Önemli İsmi Adana’da Adını Duyurdu
Özellikle genç bürokratlar için örnek bir rol model olan Şemseddin Erkaya, birleştirici kişiliği ve vizyoner projeleriyle görev yaptığı her kurumda olumlu izler bırakmayı başarıyor. Adana'da düzenlenen bu ödül töreni, yalnızca bireysel bir başarının kutlaması değil, aynı zamanda kamu yönetimindeki dürüstlük, liyakat ve halka hizmet bilincinin de bir nişanesi olma özelliği taşıyor. Kayseri'nin yetiştirdiği bu değerli ismin, gelecekte de devlet kademesinde daha büyük başarılara imza atması bekleniyor.
Zirvedekiler Ödül Gecesi’nde Boy Gösterecek
Güney Havadis Gazetesi'nin 30. kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenecek olan "Zirvedekiler Ödül Gecesi", bürokrasi ve iş dünyasını bir araya getirmeye hazırlanıyor. 28 Ağustos 2026 tarihinde Adana Şirin Park Otel’de gerçekleştirilecek bu görkemli gala yemeğinde, Şemseddin Erkaya’ya başarı plaketi takdim edilecek. Ödül gecesi, yalnızca bir kutlama değil, aynı zamanda kamu yönetiminde liyakat ve yenilikçi yaklaşımın ödüllendirildiği prestijli bir buluşma olma özelliği taşıyor.




