Adana Haber / Osmaniye’de dolapta yakalanan hırsız olayı gündem oldu. 83 suç kaydı bulunan kadın, polis ekiplerine verdiği tepkiyle dikkat çekti. Çalınan altın ve para miktarı ortaya çıktı.
Osmaniye’de dolapta yakalanan hırsız olayı dikkat çekti. Hakkında çok sayıda suç kaydı bulunan bir kadın, saklandığı evde dolap içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.
Dolapta saklanırken yakalandı
Edinilen bilgilere göre, Adana’da meydana gelen bir hırsızlık olayıyla ilgili Osmaniye ve Adana İl Emniyet Müdürlükleri ekipleri tarafından ortak çalışma yürütüldü. Yapılan detaylı incelemeler sonucunda şüpheli Y.U.’nun Osmaniye’de akrabalarına ait bir evde saklandığı belirlendi.
Belirlenen adrese operasyon düzenleyen ekipler, şüpheliyi dolap içerisinde saklanır vaziyette buldu. Yakalanma anı ise olayın en dikkat çeken detaylarından biri oldu.

Polislere verdiği cevap şaşırttı
Gözaltına alınan şüphelinin, kendisini bulan polis ekiplerine “Maşallah ne oldu şimdi?” şeklinde karşılık verdiği öğrenildi. Şüphelinin bu sözleri olayın sosyal medyada da dikkat çekmesine neden oldu.
Çalınan altın ve para miktarı ortaya çıktı
Ekipler tarafından yapılan çalışmalarda, olay kapsamında 15 çeyrek altın, 5 tam altın, 6 gram altın, 3 altın yüzük ve 100 bin TL nakit paranın çalındığı tespit edildi. Toplamda yaklaşık 500 bin TL değerinde ziynet eşyası ve paranın hırsızlık konusu olduğu belirlendi.
Soruşturma sürüyor
Gözaltına alınan şüpheli, işlemlerinin ardından Adana İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.





