Yakın zamanda AK Parti’ye katılan Alaaddin Çağlıköse’nin rozetini AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan takmıştı. Parti teşkilatında aktif görev almaya başlayan Çağlıköse, il binasında gerçekleştirilen nöbet programında vatandaşlarla bir araya geldi.
AK Parti Kayseri’de Vatandaş Buluşmaları Sürüyor
AK Parti Kayseri İl Başkanlığı’nda sürdürülen nöbet uygulaması kapsamında yöneticiler, il binasında vatandaşları dinleyerek talep ve sorunlarıyla ilgileniyor. Belirli günlerde gerçekleştirilen nöbetlerde parti yöneticileri, Kayserililerle birebir görüşmeler yapıyor.
Bu kapsamda nöbetçi başkan olarak görev alan Alaaddin Çağlıköse, il binasına gelen vatandaşlarla görüşerek talep ve beklentilerini dinledi. Çağlıköse, vatandaşların ilettiği sorunların çözümü için değerlendirmelerde bulundu.
Alaaddin Çağlıköse Vatandaşları Dinledi
İş insanı ve sosyal medya fenomeni Alaaddin Çağlıköse, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı’ndaki nöbetinde vatandaşlarla yakından ilgilendi. Gelen talepleri dinleyen Çağlıköse, vatandaşların yaşadığı sorunların çözümü noktasında çalışmalar yapılması için ilgili süreçler takip ediliyor.

AK Parti Kayseri teşkilatında uygulanan nöbet sistemiyle birlikte, parti yöneticileri vatandaşlarla doğrudan temas kurarak kentte yaşanan sorunları ve beklentileri yerinde dinlemeye devam ediyor.
AK Parti Kayseri’de Nöbetçi Başkan Uygulaması Devam Ediyor
AK Parti Kayseri İl Başkanlığı’nda devam eden nöbet uygulamasıyla her dönem farklı bir yönetici vatandaşlarla bir araya geliyor. Teşkilat yöneticileri, Kayserililerin taleplerini dinleyerek çözüm odaklı çalışmalar yürütüyor.
Bu kez nöbet görevini üstlenen Alaaddin Çağlıköse de il binasında vatandaşlarla görüşerek kendisine aktarılan konularla ilgilendi. AK Parti Kayseri’de nöbetçi başkan uygulamasının vatandaşlarla iletişimi güçlendirmek amacıyla sürdürülüyor.





