Kayserispor’un eski başkanı ve iş insanı Ali Çamlı tarafından Erciyes Üniversitesi’nde düzenlenen iftar programında Kayseri protokolü öğrencilerle bir araya geldi. Üniversite Öğrenci Yemekhanesi’nde gerçekleştirilen programa çok sayıda öğrenci katılırken, Kayseri’nin önde gelen isimleri de iftar sofrasında öğrencilerle buluştu.

Kayseri protokolü oradaydı
Programa Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz ve Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun da katıldı. İftar programında ayrıca Kayseri İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Bilgehan Yeşilyurt, Vali Yardımcısı Ömer Tekeş, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, ORAN Genel Sekreteri Yunus Emre Şeker, rektör yardımcıları ve üniversite yöneticileri de yer aldı.

Vali Çiçek öğrencilerle sohbet etti
İftar öncesinde Vali Gökmen Çiçek, Rektör Prof. Dr. Fatih Altun ve beraberindeki protokol üyeleri öğrencilerin bulunduğu masaları tek tek dolaşarak sohbet etti. Programda öğrencilerle yakından ilgilenen protokol üyeleri, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhuna dikkat çekti.




