Armağan Çağlayan’ın programına konuk olan sunucu Bircan Bali, annelik deneyimiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bali, anne olmanın kendisi için tarif edilemez bir duygu olduğunu belirterek, “Bu dünyadaki en büyük orgazm anne olmak” sözleriyle gündem oldu.

Bircan Bali’den Annelik Üzerine Dikkat Çeken Sözler
Yaptığı yorumlar ve gündeme dair açıklamalarıyla sık sık konuşulan Bircan Bali, bu kez annelikle ilgili ifadeleriyle gündeme geldi. Bali, Armağan Çağlayan’ın programına konuk olarak hayatına ve annelik deneyimine dair samimi açıklamalarda bulundu.
Daha önce çeşitli açıklamaları ve yaşadığı polemiklerle gündeme gelen Bali, programda özellikle annelik hakkında yaptığı yorumlarla dikkat çekti.

‘En Büyük Zevk, Üstüne Yok’
Bircan Bali, anneliğin kendisi için çok özel bir duygu olduğunu ifade ederek şu sözleri söyledi:
“Bu dünyadaki en büyük orgazm anne olmak. En büyük zevk, üstüne yok. Rabbim öyle bir trafik, öyle bir evren veriyor ki sana; diyor ki bu kadınlar için bahşedilmiş bir duygu"
Bali’nin bu sözleri kısa sürede sosyal medyada da gündem olurken, annelik deneyiminin hayatındaki yerini anlattığı açıklamalar dikkat çekti.

‘Olamayanlar İçin Dua Ettim’
Bali, anne olduktan sonra bu duyguyu yaşayamayan kişiler için de hassas ifadeler kullandı. Yakın çevresinde anne olamayan arkadaşları olduğunu belirten Bali, bu durumdan etkilendiğini söyledi.
Ünlü isim açıklamasında, “Olmayanlar için çok dua ettim. Anne olduktan sonra anne hiç olamayacak arkadaşlarım için kaç kere ağlamışımdır? Bu duygudan mahrum kalıyor olmalarından çok muzdaribim” ifadelerine yer verdi.
Bircan Bali, 26 Ağustos 2020 tarihinde anne oldu. Ünlü sunucu kızının adını ise Saygı Karen koydu. Bali, daha önce de annelik sürecinin hayatındaki en önemli değişimlerden biri olduğunu dile getirmişti.




