Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürü Bület Saklav, ilçelerdeki çiftçilerle bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Bülent Saklav ve ekibinin yendi adresi Bünyan oldu. Burada çiftçilerle bir araya gelen Bület Saklav, elma bahçelerinde incelemelerde bulundu.

Konuyla ilgili müdürlükten yapılan açıklamada, “İl Müdürümüz Sayın Bülent SAKLAV, İl Müdür Yardımcımız Mehmet Demirbaş, İlçe Müdürümüz Zeki Büyüktanır ve Bünyan Ziraat Odası Başkanımız Lütfi Özsolak ile birlikte Bünyan İlçemizde faaliyet gösteren organik üretim yapan çiftçimize ait elma bahçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundular” denildi.

Ardından Hastalıktan Ari Hayvancılık İşletmesini ziyaret eden İl Müdürü Bülent Saklav ve ekibi, sürdürülebilir hayvancılık hakkında bilgiler verdi. İl müdürlüğünden yapılan açıklamada, “İl Müdürümüz Sayın Bülent Saklav, İl Müdür Yardımcımız Mehmet Demirbaş, İlçe Müdürümüz Zeki Büyüktanır ve Bünyan Ziraat Odası Başkanımız Lütfi Özsolak ile birlikte Bünyan ilçemizde faaliyet gösteren Hastalıktan Ari Hayvancılık İşletmesini ziyaret ettiler. Sürdürülebilir hayvancılık için işletmelerimizi düzenli olarak ziyaret ediyor, desteklerimiz hakkında bilgilendiriyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Son olarak arazide koyun otlatan çobanla bir araya gelen Bület Saklav, sohbet ederek, talep ve önerileri dinledi. Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “İl Müdürümüz Sayın Bülent Saklav, İl Müdür Yardımcımız Mehmet Demirbaş ve İlçe Müdürümüz Zeki Büyüktanır ile birlikte Bünyan İlçemizde arazide koyunlarını otlatan çobanla sohbet ederek, taleplerini dinledi. İl Müdürümüz yetiştiricimize sürü yöneticisi (çoban) ve hayvancılık desteklemelerimiz hakkında bilgiler vererek bereketli olmasını diledi” denildi.



