Kayseri Süper Amatör Küme’nin yeni ekibi Büyük Toramanspor yeni sezon öncesinde güçlü bir kadro kurmak istiyor. Kırmızı beyazlı ekip bu bağlamdaki çalışmalarını sürdürürken dış transferde önemli hamlelere imza attı.

Felahiye 120 milyon TL’lik yatırım için gün sayıyor
Felahiye 120 milyon TL’lik yatırım için gün sayıyor
İçeriği Görüntüle

Profesyonelliğe Geçiş Ligi’ne (PGL) yükselen Kayseri Şekerspor’da forma giyen futbolcular Ahmet Özdemir, Yunus Öztürk, Cüneyt Turgut, Bulut Akbaş, Onur Bağcı’, Selim Başev’i, Döğerspor’dan Resul Ekrem Turhan, Ortaca Belediyespor’dan Tolga Yıldız, Yeni Esenspor’dan Mehmet Tüylü, Sorgun Belediyespor’dan Mehmet Furkan Ağca ile anlaşma sağlandı.

İç transfer çalışmalarını da sürdüren Büyük Toramanspor,Latif Aydemir, Serhat Pakır ve Uğur Kahriman, Sedat Sönmez, Bahri Gönen ve Eymen Yağmur ile anlaşma sağladı. Dış transferde görüşmelerini sürdüren Büyük Toramanspor kısa zamanda transferi tamamlayarak yeni sezona tam kadro olarak girmeyi hedefliyor.

BAŞKAN SEYİT PAKIR: YENİ SEZONDA BÜYÜK OYNUYORUZ

Büyük Toramanspor Başkanı Seyit Pakır yaptığı açıklamada, "2026-2027 sezonu hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. Tüm takımlarımıza canı gönülden başarılar diliyorum. Kazasız belasız bir sezon olmasını temenni ediyorum. Büyük Toramanspor olarak yeni sezonda büyük oynuyoruz. güçlü bir kadro oluşturarak başarılı olmak istiyoruz. Bizlere destek olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Yeni sezonda hedefimiz elbette şampiyonluk. Güçlü bir kadro kuruyoruz. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza hoş geldiniz demek istiyorum. Camia olarak hep birlikte kenetlenip, birlik ve beraberlik içerisinde sezon sonu hedefimize ulaşmak istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi