Kayseri İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 27 Ekim 2026 tarihinde Kocasinan ilçesi Oymaağaç Mahallesi'nde meydana gelen kasten yaralama olayına ilişkin Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.
Saldırıya karıştığı belirlenen şüphelilerin saklandıkları adresi tespit eden ekipler, düzenledikleri operasyonla 5 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı.
Şüphelilerin bulunduğu adreste olayla bağlantılı ruhsatsız tüfek ve kurusıkı tabanca da ele geçirildi.

3 ŞÜPHELİ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.D. (27), S.T. (30) ve E.H.D. (30), kasten yaralama suçundan çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.
Tutuklanan 3 şüpheli, işlemlerinin tamamlanmasının ardından cezaevine teslim edildi.
Aynı soruşturma kapsamında gözaltına alınan S.Ç. (19) ve H.Ö. (23) ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

OTO TAMİRHANESİNDE 3 KİŞİ YARALANMIŞTI
Kayseri'de meydana gelen olayda, bir oto tamirhanesine gelen kişiler ile işletme sahibi arasında tartışma çıkmış, tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu 3 kişi yaralanmıştı.
Saldırıda işletme sahibi B.D. ağır yaralanırken, İ.K. ve karşı iş yerinin sahibi D.Ü. de yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı.
Olay anına ait güvenlik kamerası görüntülerinde, işletme sahibi ve çalışanının darbedildiği, kavga sırasında tüfekle ateş açıldığı görülmüştü.





