Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Başkan Memduh Büyükkılıç’ın talimatları ve kırsal kalkınmaya verdiği önem doğrultusunda kırsal mahallelerde planladığı yatırımlarını aralıksız bir şekilde hayata geçirmeyi sürdürüyor.

Felahıye Yol 3

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Bu kapsamda, Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, yol yapım çalışmalarından sosyal donatılara, arazi yolları ıslah çalışmalarından köprü, menfez kanal yapımına, hayvancılık içme suyu hatları, tarımsal sulama hatları ve boru desteklemelerine varıncaya kadar kırsal bölgelerin kalkınması ve vatandaşların yaşam koşullarının iyileştirilmesine yönelik yatırımlara güçlü bir çalışma temposu içerisinde devam ediyor.

Felahıye Yol 2

4 BİN 800 TON ASFALT KULLANILARAK YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILIYOR

Felahiye ilçesi Büyüktoraman Mahallesi’nde altyapı çalışmaları ve mevsim koşullarının etkisiyle ekonomik ömrünü tamamlayan yollarda sıcak asfalt çalışması başlattı. 16 milyon 800 bin lira yatırımla 2,5 kilometrelik yolda 4 bin 800 ton asfalt kullanılarak yenileme çalışması yapılıyor.

Berna Laçin İstanbul'da gözaltına alındı! Evinde arama yapıldı
Berna Laçin İstanbul'da gözaltına alındı! Evinde arama yapıldı
İçeriği Görüntüle

Felahıye Yol 4

‘MALİYETİ YAKLAŞIK 16 MİLYON 800 TL’

Felahiye ilçesi Büyüktoraman Mahallesi’nde altyapı çalışmaları ve mevsim koşullarının etkisiyle ekonomik ömrünü tamamlayan yollarda sıcak asfalt çalışması başlatıldı. Özellikle doğalgaz çalışması sonrası bozulan 2,5 kilometre uzunluğundaki yolda BSK çalışması çerçevesinde yaklaşık 4.800 ton BSK kullanılması öngörülürken yapılacak çalışmanın maliyeti yaklaşık 16 milyon 800 TL olacak.

Kaynak: Kurum Bülteni