Can Yaman'dan Demet Özdemir İddiası: Partnerim payını almış!
Can Yaman'dan Demet Özdemir İddiası: Partnerim payını almış!
İçeriği Görüntüle

Kayserili eski manken Deniz Akkaya'nın Kartepe Maşukiye'de kaldığı arkadaşının evinde yaşanan tartışmanın ardından gözaltına alındı. Olayın, sinir krizi ve çıkan tartışmanın büyümesi sonrası polis ekiplerine yapılan ihbarla gündeme geldiği öne sürüldü.

Deniz Akkaya magazin haberleri

Yaşadığı Polemiklerle Gündem Olmuştu

Eski manken, oyuncu ve sunucu Deniz Akkaya, daha önce 16 yaşındaki kızının koruma altına alınması nedeniyle kamuoyunun gündemine gelmişti. Sosyal medya paylaşımlarıyla da zaman zaman adından söz ettiren Akkaya yaşadığı polemiklerle de magazin gündeminin üst sıralarında yer aldı.

Bir dönem babasının mal varlığı ve kredi kartlarına el koyulduğu iddiasıyla dikkat çeken Akkaya'nın Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne yatırıldığı öne sürülmüştü. Aynı zamanda Akkaya AMETEM'e başvurarak tedavi gördüğünü açıklamıştı.

Geçtiğimiz aylarda sosyal medya paylaşımlarından dolayı hapis cezasına çarptırılmasıyla gündeme gelen Akkaya bu defa başka bir sebepten gözaltına alındı.

Deniz Akkaya magazin haberleri

Erkek Arkadaşının Yanına Sığındı

Sabah'ta yer alan habere göre, İstanbul'daki evinden ayrılmasının ardından Kartepe'nin Maşukiye Mahallesi'nde yaşayan yakın arkadaşı Kürşat A.'dan yardım istediği belirtildi. Yaklaşık 20 gün önce eşyalarını da yanına alarak Maşukiye'ye gittiği ve arkadaşının evinde kalmaya başladığı öne sürüldü.

Deniz Akkaya magazin haberleri

Evde Tartışma Yaşandığı İddiası

İddiaya göre Deniz Akkaya'nın eve yerleştiği tarihten itibaren evde sık sık huzursuzluk yaşandı. Dün akşam saatlerinde ise henüz bilinmeyen bir nedenle sinir krizi geçirdiği ileri sürüldü.

Kürşat A. ile tartışmaya başladığı belirtilen Akkaya'nın, tartışmanın büyümesiyle birlikte arkadaşına saldırdığı ve evde taşkınlık çıkardığı iddia edildi.

Deniz Akkaya magazin haberleri

Polis Ekipleri Gözaltına Aldı

Evde yaşanan olayın ardından Kürşat A.'nın durumu emniyet birimlerine bildirdiği öğrenildi. İhbar üzerine adrese gelen polis ekiplerinin, Deniz Akkaya'yı gözaltına aldı.

Kaynak: Haber merkezi