Şarkıcı Gülben Ergen, İstanbul’da hayatını kaybeden Fatmanur Çelik ve kızı Hifa İkra Şengüler olayının aydınlatılmasını istediği gerekçesiyle hakkında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından soruşturma açıldığını duyurdu.
Kuran’a Hizmet Yöneticisi Ayhan Şengüler tarafından istismar edildiği iddia edilen Fatmanur Çelik ve kızı Hifa İkra Şengüler’in ölümü ülke genelinde büyük ses getirmişti. Yaşanan olaya bir tepki de sanatçı Gülben Ergen’den gelmiş, Ergen anne ve kızının ölümünün aydınlatılmasını istemişti.

‘Fatmanur ve Minik Kızı İçin İfade Vermekten Onur Duyacağım’
Yaşanan olayın üzerine Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı şarkıcı Gülben Ergen hakkında soruşturma başlattı. Ergen, hakkında soruşturma başlatıldığını sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu. Gülben Ergen konuyla ilgili yaptığı paylaşımında, “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın şikayeti üzerine evimize polis geldi. Fatmanur ve minik kızı için ifade vermekten onur duyacağım” dedi.



