Kayserili sucuk ustası ve Serkök Pastırma işletme sahibi Semih Serkök, Kayseri’de geçtiğimiz günlerde gündem olan Afyon Sucuğu görüntüleri hakkında konuştu. Afyon Sucuğu ile Kayseri sucuğu arasındaki farkları da değerlendiren Serkök, “Kayseri halkına en kalitelisini ikram edilmeli” dedi.

“EN ÜST DÜZEY KALİTE OLMAK ZORUNDA”

Semih Serkök yaptığı konuşmada Afyon Sucuğu Kayseri Sucuğunun rakibi olsa da kıyas için en kaliteli olanın satılması gerektiğini söyledi. Serkök, “ Afyon Sucuğu bizim her ne kadar rakibimiz olsa da her zaman birinci sınıf, iyi ürünler, en kaliteli ürünleri getirmediğin sürece Kayseri halkında karşılık bulmaz” dedi.

“HER RAKİP BİRBİRİYLE KUVVETLİCE YARIŞMAK ZORUNDA”

Muhabirden gelen “Sucuğun üst düzey bir sucuk olmadığı da konuşuluyordu. Sizin burada patentini aldığınız İrişkirik Sucuğunu diğer sucuklardan ayıran en önemli detaylar nelerdir?” sorusuna yanıt veren Semih Serkök, Afyon Sucuğu görüntülerinin ardından iki sucuğu kıyaslayarak aralarındaki farkları da değerlendirdi.

Patentini aldığı İrişkirik Sucuğunda herhangi katkı maddesi bulunmadığının da altını çizen Serkök, “ Tabii ki ürünlerde birinci sınıf kalite en önceliğimizdir. Biz burada İrişkirik Sucuğu’nun patentini almışız. İçeriği, her şeyi bizim himayemiz altında. Yani bir ürün yapıyorsan müşteri yediğinde memnun kalıyorsa en güzel reklam budur.

Sen o zaman bu kaliteyi tutturdun demektir. Yani bunu yapmadığın sürece bu iş olmaz. Biz de duyduk oradaki sucukları alanlardan edenlerden kimse memnun kalmamış.

Eğer ki ikinci kalite ürün satıldıysa bu yakışık kalmaz. Bizim rakibimiz olsa bile her rakip birbiriyle kuvvetlice yarışsın daha güzel.”

“İRİŞKİRİK SUCUĞUNDA KATKI MADDESİ YOK”

İrişkirik sucuğunun içerisinde herhangi bir katkı maddesi olmadığını da belirten Serkök, “Bunda etiketini de aldık. Bunda hiçbir katkı maddesi olmaz. Kimyasal katkı maddesi hiçbir şey olmaz. Sadece et ve baharat karışımı var. Bizim özel baharat karışımımız var onu kullanıyoruz.” Dedi.

“FİYATLAR 1250 TL’DEN BAŞLIYOR”

Kayserili pastırma ve sucuk ustası Semih Serkök, ürünlerinin üst düzey kalitede olduğunu dile getirdi. Muhabirden gelen fiyat sorusuna da yanıt veren Serkök, “ Bizim burada iki farklı tür İrişkirik Sucuğumuz var. Spesiyal ve normal irişkirik olarak ayrılıyor. İrişkirik’te fiyatlarımız 1250 TL’den başlıyor Spesiyal ürünümüz ise 1500 TL bandında devam ediyor.” Dedi.

İşkur Gençlik Programı sonuçları açıklandı mı?
İşkur Gençlik Programı sonuçları açıklandı mı?
İçeriği Görüntüle

Kaynak: Ahmet Ölçer