Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde oto tamirhanesine gelen bir grup ile iş yeri sahibi arasında başlayan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Tüfekle ateş açılması sonucu 3 kişinin yaralandığı olayda, ağır yaralanan işletme sahibinin hastanedeki tedavisi sürüyor. Polis ekiplerinin çalışması sonucu yakalanan 5 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
TARTIŞMA SİLAHLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ
Olay, Şeker Mahallesi 6127. Sokak'ta bulunan bir oto tamirhanesinde dün öğle saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, iş yerine gelen bir grup ile işletme sahibi B.D. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma yaşandı.
Tartışmanın büyümesi üzerine gruptaki kişiler yanlarında bulunan tüfekle ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmalar işletme sahibi B.D., çalışanı İ.K. ve karşı iş yerinin sahibi D.Ü.'ye isabet etti.
Saldırganlar, B.D.'yi darbettikten sonra olay yerinden uzaklaştı.

AĞIR YARALANAN İŞLETME SAHİBİNİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR
Silah sesleri ve kavga ihbarının ardından bölgeye polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Yaralanan 3 kişi, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.
Durumu ağır olan B.D.'nin kaburgalarında, kafatasında ve bacaklarında kırıklar bulunduğu öğrenildi. Yaralının Kayseri Şehir Hastanesi'ndeki tedavisinin devam ettiği belirtildi.
Polis ekipleri olayın yaşandığı sokakta güvenlik önlemleri alarak inceleme gerçekleştirdi.

POLİS 5 ŞÜPHELİYİ YAKALADI
Silahlı kavganın ardından Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
Yürütülen çalışmalar sonucunda M.D., E.H.D., S.T., H. ve S. isimli 5 şüpheli gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

DARP VE SİLAHLI SALDIRI ANLARI KAMERAYA YANSIDI
Oto tamirhanesinde yaşanan kavganın güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı.
Görüntülerde iş yerine gelen kişilerin işletme sahibi B.D. ile çalışanı İ.K.'yi darbettiği ve olay sırasında tüfeğin ateş aldığı anlar yer aldı.
Olayla ilgili adli




