Kayseri Haber - Kayseri’nin özel eğitim kurumlarından biri olan Tekden Koleji'ne büro memuru olarak erkek personel alımı yapılacak.
Kayseri’de Büro Memuru Alımı İlanı Yayımlandı
Kayseri’de iş arayan vatandaşları yakından ilgilendiren yeni bir ilan yayımlandı. İŞKUR aracılığıyla duyurulan ilana göre, kentin önde gelen özel eğitim kurumlarından Tekden Koleji bünyesinde görevlendirilmek üzere büro memuru alınacak.

Personel Alımı Şartları Neler?
Yayımlanan ilana göre, büro memuru kadrosu için başvuru yapacak adaylarda bazı kriterler aranıyor. İşte o şartlar:
En az önlisans mezunu olmak
Fotokopi çekimi yapabilmek
Bilgisayar iş ve işlemlerine hakim olmak
En az %40 oranında “Engelli Sağlık Kurulu Raporu”na sahip olmak
Erkek aday olmak
İlanda dikkat çeken bir diğer detay ise servis hizmetinin bulunmaması oldu. Adayların ulaşım planlamasını bu doğrultuda yapması gerekiyor.
Başvurular İŞKUR Üzerinden Yapılacak
Söz konusu ilana başvurmak isteyen adayların İŞKUR üzerinden işlemlerini gerçekleştirmesi gerekiyor. Başvuru süreci ve diğer detaylara İŞKUR sistemi üzerinden ulaşılabiliyor.





