Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde sebze ve meyve yüklü bir kamyonda çıkan yangın paniğe neden oldu. Olay, Melikgazi ilçesi Anbar Mahallesi Osman Kavuncu Bulvarı üzerinde meydana geldi.
Kamyonun kasası bir anda alev aldı
Edinilen bilgilere göre, Mersin’den Kayseri’ye sebze ve meyve taşıdığı öğrenilen Y.E. yönetimindeki 33 CKN 86 plakalı kamyonun kasasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.
Kısa sürede büyüyen alevleri fark eden çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Ekipler yangını güçlükle kontrol altına aldı
Yangın nedeniyle bölgede güvenlik önlemi alan polis ekipleri, yol üzerinde kontrollü geçiş sağladı. İtfaiye ekipleri ise kamyon kasasını saran alevlere müdahale etti. Ekiplerin uzun süren çalışmaları sonucunda yangın kontrol altına alınırken, yapılan soğutma çalışmalarının ardından tamamen söndürüldü.
Kamyon kasası küle döndü
Yangında kamyonun kasa bölümünde büyük çapta hasar meydana geldi. Sebze ve meyve yüklü kamyonun kasası kullanılamaz hale gelirken, yangın anları çevrede bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatılırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.




