Kayseri Haber- Kayseri’de gerçekleştirilen İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu (İGF) Genel Kurulunda başkanlığa Osman Koca seçilirken, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ da federasyonun yeni yönetim kurulunda yer aldı.

Yeni yönetimde Metin Kösedağ da yer aldı
Başkanlığa seçilen Osman Koca, federasyonun yeni yönetim kuruluna şu isimleri dahil etti:
Cengiz Selci, Metin Kösedağ, Emin Turpçu, Muhittin Karahan, Lokman Koyuncuoğlu, Yaşar Karatay, Hüseyin Oğuz ve Bilal Bölükbaş. Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ’ın yönetim kurulunda yer alması, Kayseri basın camiasında memnuniyetle karşılandı.

TOKİ’nin açık satış projesinde başvurular başladı! Kayseri için detaylar belli oldu
TOKİ’nin açık satış projesinde başvurular başladı! Kayseri için detaylar belli oldu
İçeriği Görüntüle

Gazetecilerin sorunları için mücadele edeceğiz
İGF’nin yeni başkanı Osman Koca, gazetecilerin yaşadığı sorunları çözmek için çalışacaklarını belirterek: “Gazeteciler adına elimizi taşın altına koyacağız. Mesleğimizin sorunlarını hafifletmek ve çözüm üretmek için tüm gücümüzle çalışacağız.” dedi.

Koca ayrıca, görevi devreden eski başkan Osman Hakan Kiracı’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Kaynak: İHA