Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, yaşadığı sağlık rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Ordu’nun Altınordu ilçesinde rahatsızlanan Güler’e ilk müdahale Medical Park Ordu Hastanesi’nde gerçekleştirildi.
Edinilen bilgilere göre, kalp rahatsızlığı geçirdiği öğrenilen Başkan Güler’in tedavisinin kendi isteği doğrultusunda İstanbul’da sürdürülmesine karar verildi. Bu kapsamda Sağlık Bakanlığı tarafından tahsis edilen hava ambulansı ile İstanbul’a sevk edildi.

Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediyesi’nden konuya ilişkin yapılan kamuoyu açıklamasında, Başkan Güler’in yoğun çalışma temposuna bağlı olarak kendisini iyi hissetmemesi üzerine tedbir amaçlı hastaneye başvurduğu belirtildi. Yapılan kontrollerin ardından detaylı tetkikler için tam teşekküllü bir hastaneye sevk edildiği ifade edildi.
Açıklamada, Başkan Güler’in genel sağlık durumunun iyi olduğu ve endişe edilecek bir durum bulunmadığı vurgulanırken, süreçte gösterilen ilgi ve hassasiyet dolayısıyla başta Cumhurbaşkanı olmak üzere Sağlık Bakanlığı ve sağlık çalışanlarına teşekkür edildi.
Başkan Mehmet Hilmi Güler’in sağlık durumuna ilişkin resmi açıklamaların önümüzdeki süreçte kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.



