YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, kamuoyunda logo olarak değerlendirilen görselin aslında partinin resmi logosu olmadığını açıkladı. Özel, partinin kurumsal kimliğinin en önemli unsurlarından biri olan logonun ise ilerleyen süreçte düzenlenebilecek bir yarışmayla belirleneceğini söyledi.

YENİ Parti’nin kurumsal kimliğiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Genel Başkan Özgür Özel, kamuoyunda paylaşılan tasarımın logo değil, parti ismini temsil eden bir çalışma olduğunu ifade etti.

Gazeteci Deniz Zeyrek’e konuşan Özel, mevcut tasarımın yalnızca partinin adını görünür kılmak ve akılda kalıcılığı artırmak amacıyla hazırlandığını belirtti. Özel, “Bu partimizin logosu değil, partimizin ismi. Partimizin ismini görünür ve farkındalık yaratacak şekilde, hafızada kalacak şekilde tasarım yaptık” dedi.

Kayseri Erciyes Üniversitesi öğrencileri Karabağ'da Türkiye'nin gururu oldu!
Kayseri Erciyes Üniversitesi öğrencileri Karabağ'da Türkiye'nin gururu oldu!
İçeriği Görüntüle

Resmi Logo İçin Yarışma Düzenlenebilir

Partinin resmi logosunun henüz kesinleşmediğini belirten Özgür Özel, bu süreçte tasarım yarışması düzenlemeyi değerlendirdiklerini söyledi. Konuyla ilgili açıklamasında, “Asıl logo için gerekirse yarışma açacağız, o yarışmada gelen önerilere bakacağız. Kurultayımızda da o yeni logo resmileşmiş olacak” ifadelerini kullandı.

YENİ Parti’nin İlk Kurultayı Ekim Sonu Veya Kasım Başında

Özgür Özel ayrıca YENİ Parti’nin ilk kurultayının ekim ayının sonu ile kasım ayının başı arasında yapılmasının planlandığını açıkladı. Partinin resmi logosunun da bu süreçte netleşerek kamuoyuna tanıtılacağını ifade etti.

Kaynak: Haber Merkezi