Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel, CHP'de gerçekleştirilen rozet takma törenine ilişkin ortaya atılan figüran iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu. Katıldığı televizyon programında konuşan Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bu konudaki değerlendirmesine katıldığını belirterek, "Milletin gönlünde olmayan kalabalıkların hükmü yok" ifadelerini kullandı.

"Bahçeli'nin De Söylediği Gibi..."

CHP'deki rozet takma töreninde figüranların getirildiği yönündeki iddiaları değerlendiren Özgür Özel, siyasetin halkın sesi olmak için yapıldığını vurguladı.

Konuyla ilgili açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Cumhuriyet Halk Partisi'nde biz bir darbeye maruz kaldık. Sayın Bahçeli'nin ifade ettiği gibi öyle taşıma kalabalıkların, milletin gönlünde olmayan kalabalıkların bir hükmü yoktur. Siyaset, halkın sesini duyurmak için bir görevdir, bir vazifedir. O yüzden de siyasetçinin kendini nereye konumlandırdığı, halkı nerede gördüğü çok önemli."

Mansur Yavaş Hakkında Da Konuştu

Özgür Özel, açıklamalarında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a ilişkin değerlendirmelerde de bulundu.

Siyasette belirsizliğin kabul edilemeyeceğini ifade eden Özel, "Siyaset belirsizlik kaldırmaz. O yüzden biz Yeni Parti ile yolumuza devam ediyoruz. Ama kimse tutup Mansur Yavaş'a 'Kardeşim sen Butlancı mısın?' demesin." dedi.

MHP’li İsmail Özdemir: Karaktersizlerin peşinden gidecek bir tane bile genç ülkücü yok!
MHP’li İsmail Özdemir: Karaktersizlerin peşinden gidecek bir tane bile genç ülkücü yok!
İçeriği Görüntüle

Bağış Tartışmalarına Açıklık Getirdi

Yeni Parti'ye yönelik bağış tartışmalarına da değinen Özgür Özel, parti adına herhangi bir bağış kampanyasının bulunmadığını söyledi.

Özel, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Bütün para Butlan'da kaldı, biz buraya tam takır kuru bakır geldik. Ama bu sırada onların dolandırılmaması için bir kez daha söylüyorum; açılmış bir bağış kampanyamız yoktur. Resmî hesaplarımızdan ve bizim ağzımızdan yapılacak çağrıyla olabilir. Onun dışında yardımcı olmak isteyenlerin ilçelerde, illerde kuruluş aşamasındaki örgütlerimize yardımcı olmaları çok çok kıymetlidir. Maddi, manevi ya da nakdî... Ama bunların hepsini usulüne uygun bir şekilde yapacağız. Bir yerde bir ilçe binası kuruluyorsa onun çayını almak, şekerini almak, masasını, sandalyesini almak da çok kıymetli bir şey."

Kaynak: Haber Merkezi