TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, 'Terörsüz Türkiye' hedefi kapsamında yürütülen yasal düzenleme çalışmalarını görüşmek üzere Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, 'Terörsüz Türkiye' süreci kapsamında hazırlanan çerçeve yasa çalışmalarını değerlendirmek amacıyla siyasi parti liderleriyle temaslarını sürdürüyor. Bu kapsamda Kurtulmuş'un ilk durağı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli oldu.

Görüşme Bahçeli'nin Meclis'teki Makamında Yapıldı
Saat 12.30'da başlayan görüşme, Devlet Bahçeli'nin Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki makamında basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Yaklaşık 45 dakika süren görüşmede, Meclis tatile girmeden önce yasalaşması hedeflenen çerçeve kanun taslağı ile süreç kapsamında atılacak adımlar ele alındı.

Siyasi Parti Ziyaretleri Gün Boyu Devam Edecek
Numan Kurtulmuş'un siyasi parti temasları gün içerisinde de sürecek. Kurtulmuş'un programı kapsamında saat 14.00'te DEM Parti heyetiyle, saat 15.00'te Yeni Yol Partisi Grup Başkanı Mehmet Emin Ekmen ile, saat 16.00'da ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelmesi planlanıyor.





