Yeni Parti Kayseri Kurucu İl Başkanı Av. Ufuk Ozan Gözbaşı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla il başkanlığına aday olduğunu yeniden hatırlatarak seçimin yaklaştığını duyurdu. Gözbaşı, Kayseri’de başlattıkları siyasi mücadeleyi daha güçlü bir geleceğe taşımak istediğini belirterek, “Dün birlikte kurduğumuz bu büyük hareketi, yarın hep birlikte iktidar yapacağız” dedi.

Yeni Parti Kayseri Kurucu İl Başkanı ve İl Başkan Adayı Av. Ufuk Ozan Gözbaşı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla partililere ve Kayserililere seslendi. Yeni Parti'nin Kayseri'deki kuruluş sürecine değinen Gözbaşı, bugüne kadar verdikleri mücadeleyi ve bundan sonraki hedeflerini anlattı.

Kayseri'nin her kesiminin sesi olmak amacıyla yola çıktıklarını ifade eden Gözbaşı, esnaftan çiftçiye, işçiden gençlere ve kadınlara kadar toplumun tüm kesimlerinin sorunlarına çözüm aramak için çalıştıklarını vurguladı.

GÖZBAŞI: YENİ PARTİ'Yİ HEP BİRLİKTE KURDUK

Yeni Parti'nin Kayseri'deki kuruluş sürecinde birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Gözbaşı, karşılaştıkları zorluklara rağmen mücadeleden vazgeçmediklerini belirtti.

Gözbaşı, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“'YENİ' bir umudun, adil ve müreffeh bir geleceğin tohumlarını Kayseri’mizin topraklarına hep birlikte ektik. Biz bu yola çıkarken, Kayseri'nin her bir mahallesinin sesi, esnafımızın, çiftçimizin, işçimizin, gençlerimizin ve kadınlarımızın dert ortağı olmak için söz verdik.

Gönül gönüle verdik, omuz omuza çalıştık, tüm zorluklara rağmen inancımızı ve umudumuzu hiç kaybetmedik. Yeni Parti’yi, sizlerin o sarsılmaz desteği, duaları ve alın teriyle BİRLİKTE KURDUK!”

YENİ PARTİ KAYSERİ İL BAŞKANLIĞINA ADAY OLDU

Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel'in görevlendirmesiyle Kayseri Kurucu İl Başkanı olarak görev aldığını belirten Gözbaşı, bu kez il başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Gözbaşı, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in görevlendirmesi ile Kayseri’mizde Kurucu İl Başkanı olarak başlattığımız bu onurlu yürüyüşü, sizlerden aldığım güçle İl Başkan Adayı olarak çok daha güçlü bir geleceğe taşımak için yeniden karşınızdayım.”

Eyüpsultan'da başkanvekilliği seçimine AK Parti'den itiraz!
Eyüpsultan'da başkanvekilliği seçimine AK Parti'den itiraz!
İçeriği Görüntüle

“HEDEFİMİZ YENİ PARTİ'Yİ İKTİDAR YAPMAK”

İl başkanlığı adaylığının yalnızca bir seçim süreci olmadığını ifade eden Gözbaşı, Kayseri'nin ve Türkiye'nin geleceğine ilişkin hedeflerini de paylaştı.

Birlikte kurdukları siyasi hareketi iktidara taşımayı amaçladıklarını belirten Gözbaşı, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Şimdi önümüzde daha büyük, daha inançlı bir hedef var: Dün birlikte kurduğumuz bu büyük hareketi, yarın hep birlikte İKTİDAR YAPACAĞIZ!

Bu sadece bir seçim değil, Kayseri’nin, hepimizin ortak geleceğini yeniden inşa etme mücadelesidir. Gelin, adaleti, refahı ve liyakati şehrimize ve ülkemize hep birlikte getirelim.”

“BİZ HAZIRIZ, KAYSERİ HAZIR!”

Açıklamasının sonunda kendisine destek veren partililere ve yol arkadaşlarına teşekkür eden Gözbaşı, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Gözbaşı, paylaşımını şu ifadelerle tamamladı:

“Desteğiniz, inancınız ve yol arkadaşlığınız için her birinize şükranlarımı sunuyorum. Biz hazırız, Kayseri hazır! Başlasın Yeni Yüzyılın Yeni Yürüyüşü! Saygı ve Sevgilerimle.”

Kaynak: Döndü Nur Özçelik